Humlebækvej 4, 9510 Arden

198 m2 villa

Kontant 1.895.000 kr.

Humlebækvej 4


Moderne villa centralt i Arden

Centralt i attraktive Arden by, finder I Humlebækvej 4 - en utrolig flot renoveret villa med et yderst moderne udtryk. 

Udvendigt fremstår villaen pæn og charmende med den hvide facade og det ensartede udtryk. Det positive førstehåndsindtryk fortsætter indenfor i den veldisponerede villa. Villaen er opført i to plan, hvor du bydes velkommen i den flotte og rummelig entré med store flotte klinker med gulvvarme. Uden man umiddelbart kan set det, så fungerer entréen nærmest også som bryggers. Helt skjult bag de store skydelåger gemmer sig vaskefaciliteter og samtidig er er plads til overtøj mm. En utrolig smart løsning.
Foruden en veldisponeret planløsning, kan du også glæde dig til det moderne udtryk boligen har fået, hvor underetagen er blevet istandsat i 2007 og 1 salen i 2017. Det flotte Kvik-køkken i hvid højglans og med sort kompositbordplade, er med stor spiseplads, hvor der er plads til at samle familie og venner til hyggeligt samvær. I får et fantastisk lysindfald i køkkenet takket være de mange vinduer og ikke mindst karnappen ud mod haven, som samtidig giver et skønt kig mod haven. Den lyse og rummelig stue giver plads til at indrette med et skønt sofahjørne. I forlængelse af stuen er et lille rum, som vil egne sig godt til legerum eller hjemmekontor. Et af husets to badeværelser kan tilgås fra den store entré. Et stort og pænt badeværelse med håndeklædetørre, stor bruseniche og hvor den flotte sorte kompositbordplade går igen. 1 salen byder på repos med plads til ekstra tv-stue, multirum eller lignende, stort soveværelse med walk-in, 2 indretningsvenlige værelser samt endnu et badeværelse, hvor der er badekar. 

Udelivet får gode betingelser med en nem og hyggelig have, hvor hækken er vokset godt op, hvilket samtidig giver en yderst privat have. Det er altid muligt at finde et skønt solrigt område i haven, da der i haven er flere skønne terrasseområder, hvor familie og venners nærvær kan nydes. Drømmer I om at dyrke egne grøntsager, er dette muligt i både drivhus og højbede og der er faktisk samtidig plads til legende børn på græsplænen. Med i handlen følger en stor garage med port, hvor der ud over bilen, er god plads til diverse opbevaring - i dag er garagen udnyttet til værksted og opbevaring. Ud over at du kan parkere bilen i garagen, er der faktisk parkering på begge sider af huset. 
I enden af haven er et tilhørende udhus, hvor haveredskaber samt havemøbler kan opbevares. 

Arden er en yderst attraktiv by, som byder på togstation, et rigt foreningsliv, svømmehal, dagstilbud samt folkeskole som går op til 9. klasse. Ikke langt fra adressen findes skønne naturområder, hvor I bl.a. kan tage en tur i Arden Dyrepark eller Rold Skov. Byen byder på gode indkøbsmuligheder og ellers kan E45 nås på cirka 15 minutter. 
5Antal rum
1987Ombygget
2Antal toiletter
639 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.471 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,979 / 8.687 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Brosbøl Nymand
home Støvring

Indehaver & ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

nymand@home.dk

98 37 30 00

98 37 30 00