Hulkærvej 35, 2870 Dyssegård

103 m2 villa

Kontant 7.995.000 kr.

Yderst charmerende og meget velholdt ejendom!


Skøn have, der er en oplevelse i sig selv!

Når I ankommer hertil, bliver I budt velkommen af et rødt bindingsværkshus med teglsten på taget samt en fin forhave. Et meget eftertragtet hus kombineret med en beliggenhed, der er i top. Gode muligheder for indretning og den helt optimale udnyttelse.

Bosætter I jer her, får I et fantastisk hjem tæt på alt det, I skal bruge i dagligdagen. I kan gå til nærmeste daginstitution og skole, ligesom både indkøb og flere naturskønne områder er placeret i kort afstand herfra. Meget tæt på S-togsstation og busforbindelse, hvilket giver jer nem adgang til København, uanset om I kører med offentlig transport eller i egen bil.

Ejendommen: Meget charmerende, indbydende og attraktiv villa med masser af fine detaljer inde såvel som ude. En smuk og meget velholdt bygning, der er bygget i den ældre stil i bindingsværk med mange vinduespartier samt masser af charme og hyggelig stemning. Huset blev opført i 1927
og fremstår flot med pæne facader, sprossede vinduer og tegltag. Selve huset kan dateres tilbage til 1928, og indenfor venter jer en stueetage og første sal på 103 kvadratmeter samt en kælder på yderligere 63.

Huset indeholder: Køkkenet er placeret på stueplan og ligger i direkte forbindelse med stuen, som har rum til både spisebord og sofagruppe samt en pyntelig stuk i loftet og pejs, som blot understreger den særegne stemning i boligen. Stueetagen har herudover et enkelt værelse, som I tilgår fra stuen. På første sal ligger endnu et værelse, et kontor samt et badeværelse og et walk-in-closet. Værelset har en god størrelse og er særligt kendetegnet ved de sortmalede loftsbjælker samt hemsen herover. I kælderen er et toilet, ét stort disponibelt rum samt et vaskerum.

Område: Denne ejendom byder på en attraktiv beliggenhed i det populære Dyssegårdskvarter i et meget roligt og hyggeligt område. Huset ligger som et af de sidste for enden af en stille vej nær kvarterets trygge stisystem og et stenkast fra den hyggelige Dyssegårdspark. Desuden er der ikke langt til de naturskønne områder omkring Gentofte Sø, Utterslev Mose og Nymosen i Vangede. Indkøbsmulighederne eksisterer både i den hyggelige Gentoftegade, Vangede Bygade, Søborg Hovedgade samt oppe på Munketorvet, der byder på mange og flere gode specialforretninger. Derudover er der meget nem adgang til både bus og S-toget ved Dyssegård Station, der ligger få minutter fra ejendommen. Via bil er det ligeledes nemt at komme rundt i hele Storkøbenhavn. Området huser ligeledes flere gode dagtilbud og fritidsfaciliteter.
4Antal rum
2005Ombygget
2Antal toiletter
796 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

7.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.811 kr.

Udbetaling

400.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

45,833 / 37.160 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ricco Clausen
home Søborg - Dyssegård

Områdechef & Ejendomsmægler, MDE

riccoc@home.dk

39 67 18 18

39 67 18 18