H.P. Hanssens Vej 15, 6100 Haderslev

110 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Haderslev


Hyggelig villa med attraktiv beliggenhed

Velkommen til H.P. Hanssens Vej 15!

Denne dejlige rødstensvilla er beliggende på en af Haderslevs mest attraktive gader, og her kan du se frem til at bo i et charmerende og eftertragtet kvarter.
Området omkring H.P. Hanssens Vej er kendt for sin skønhed og charme. I nærområdet finder du alt, hvad hjertet begærer - med kløften parken, hyggelige cafeer, gode skoler, indkøbsmuligheder og offentlig transport, alt inden for kort afstand. Du kan nemt nå dagligdags fornødenheder, hvilket gør din hverdag bekvem og ukompliceret.
Træd ind i en lys og dejlig entre, som åbner op for stueetagen. Stueplan er yderst velindrettet og inkluderer to gode værelser, et køkken-alrum med god arbejdsplads og plads til et hyggeligt spisebord. Derudover er der en dejlig stor stue, med god plads til sofaarrangement og ekstra spisebord. Stuen giver også direkte adgang til en skøn sydvendt terrasse, hvor du kan nyde solrige dage og hyggelige aftener med familie og venner. Et praktisk badeværelse med bruser fuldender denne etage.
Kælderen byder på hele 4 disponible rum og et vaskerum. Dette giver dig ekstra plads til opbevaring, hobbyer eller hvad man kunne ønske. Her er også et gæstetoilet.
Slut dagen af med at nyde den solrige have med en velplejet have, perfekt til børnenes leg eller afslapning med en god bog.
Denne skønne villa på H.P. Hanssens Vej 15 har det hele - komfort, charme og en ideel beliggenhed. Tøv ikke med at kontakte os og book en fremvisning allerede i dag. Dit nye hjem venter på dig!

3Antal rum
1952Byggeår
2Antal toiletter
704 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.452 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,576 / 9.142 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Wiese Madsen
home Haderslev - Vojens

Ejendomsmægler, MDE

wiese@home.dk

74530545

74530545