Købsaftale underskrevet

Hovedgaden 144B, 3630 Jægerspris

279 m2 villa

Kontant 6.295.000 kr.

Herskablig villa med fjordudsigt og en tårnhøj herlighedsværdi


Liebhaverejendom med mange spændende detaljer

Ved Kignæs Havn i naturskønne Jægerspris blev der i 1900 opført en fantastisk ejendom som sommerresidens til et af det bedre borgerskabs spidser. Nu er Villa Moran efter en række tilbygninger og renoveringsrunder genskabt som en stilfuld og helt vidunderlig liebhaverbolig, hvor der er fuldkommen uhindret udsigt over fjorden. Den har formentlig aldrig stået smukkere end efter den seneste renovering fra 2019 og fremefter. Flere oprindelige elementer er bevaret og genskabt og nye kommet til, ligesom ejendommen naturligvis fortsat hviler på sit smukke og særdeles solide fundament af granitsten. En ejendom der er bygget til at bestå og til at blive beundret af forbipasserende som en af byens prægtigste ejendomme. En fryd for øjet.
Der er masser af pragtfulde rum i ejendommen. I stueplan er fokus på de fælles opholdsrum og en flot hall, hvor I kan byde gæster velkommen. Alle rummene er dejligt højloftede med næsten tre meter mellem gulv og loft. Den største stue er cirka tolv meter lang og med vindue i begge ender. Mod vest er der yderligere to stuer, hvor den yderste munder ud i en karnap. Mod øst ligger der i forlængelse af husets hall køkken og alrum, som ligeledes er konstrueret til at modtage masser af lysindfald. De mange stuer gør huset til et perfekt sted at holde større selskaber, hvor man fra hele den ene side kan nyde den allestedsnærværende fjordudsigt. Desuden er der gæstetoilet i stueplan.
Badeværelset med kar og to håndvaske befinder sig ovenpå sammen med husets fire værelser. Fra to af dem er der udsigt til vandet, så man kan indrette sig sådan, at udsigten nydes, mens man ligger i sengen. Det kan man fra det oplagte soveværelse og prinsesseværelset, der ligger ved siden af med en fin karnap. På etagen er der også en altan med adgang fra soveværelset, så den kan bruges som herskabets helt private udsigtspost og gemmested.

Huset er bygget på en skrånende grund og ligger uimodståeligt dejligt og knejser højt over fjorden. Der er 2.030 kvadratmeter grund at gøre godt med, hvor der er fine terrasseområder og en masse plæne, ligesom her er et stort garageanlæg, hvor værdifulde biler holder godt beskyttet mod vind og vejr. Her er ligeledes et værksted, så I har mulighed for at ordne alt det praktiske i fornuftige rammer. Og måske opbevare effekter til den båd, som det vil være oplagt at have liggende ved fjorden, så I også kan opleve vandet på den måde. Desuden har I skov lige ved ejendommen, så der er mulighed for at få grønne indtryk på nethinden og gå afslappende ture i smukke omgivelser, ligesom I kan forvente besøg på jeres grund af områdets vilde dyr, herunder dådyr og fasaner, som betragter hele området som deres naturgivne domæne.
7Antal rum
1987Ombygget
2Antal toiletter
2030 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lars Wilkens
home Jægerspris

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

lawil@home.dk

70 20 00 20

70 20 00 20