Houlkærshøjen 16, 8800 Viborg

320 m2 villa

Kontant 8.795.000 kr.

Totalrenoveret udsigtsvilla i ypperste forstand; søudsigt fra både stueplan, 1. sal OG kælderen!


Flot energimærke; B og med mere end 300 kvm. har boligen en for området attraktiv kvm.pris

Velkommen til en bolig med højt til himlen, skøn, skøn udsigt over Nørresø og Viborg by, ugeneret beliggenhed og et helt igennem lyst, indbydende og rummeligt hjem.
Lad dig ikke snyde af boligens opførelsesår, som er 1958. Der er stort set ikke noget tilbage i boligen fra dette år. Tværtimod har en omfattende transformering af boligen i 2009/2010 gjort, at boligen i dag fremstår nærmest nyt overalt og 1958 er i dag derfor blot et vidnesbyrd om, hvornår der første gang blev bygget hus på Houlkærshøjen 16.
I forbindelse med renoveringen af ejendommen er der lagt vægt på at minimere den udvendige vedligeholdelse. Dette bl.a. ved valg af zinkbeklædning og cembritplader samt træ-/aluvinduer. I forhold til vedligeholdelsen af ejendommen, så er det også værd at bemærke, at der foreligger tilstandsrapport og el-installationsrapport på ejendommen med meget få bemærkninger.
Her er på en gang følelsen af hjem og noget unikt! Det giver sig selv, at når man har en bolig på 320 kvm., så er rummeligheden udtalt og dernæst er det lyse og venlige materialevalg et gennemgående tema. Helt naturligt er de store vinduespartier mod søen også særligt i øjnefaldende og udenfor er der lavet flere gode terrasser, hvor udsigten ligeledes er i fokus.
Ankomst til boligen sker i en stor flisebelagt indkørsel, hvor man straks føler sig helt privat qua den smukke bevoksning med rhododendron og træer, som skærmer for indkig i haven. Haven er anlagt, så den er meget nem at holde og på solbeskinnede dage er der terrasser, som kan benyttes i takt med solens vandring rundt på grunden.
Indvendigt byder boligen bl.a. på køkken/alrum og stue med søudsigt naturligvis, badeværelse i både stueplan og på 1. sal, en isoleret udestue smukt integreret i boligdelen, fem værelser; to i stueplan og tre på 1. sal, en stue på 1. med en fantastisk panoramaudsigt. I den mere praktiske afdeling kan fremhæves en integreret garage samt en kælder med bryggers og masser af skabe og et godt værelse/kontor/multirum med et utal anvendelsesmuligheder.
Mange fine og indbydende ord kan benyttes til beskrivelse af denne bolig og dens beliggenhed; men intet måler sig imidlertid med en rigtig oplevelse ejendommen. Har du derfor interesse i denne bolig og ønsker at opleve den ved selvsyn, så kontakt home Viborg for en nærmere aftale om en fremvisning.

1958
Byggeår
7
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

8.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.377 kr.

Udbetaling

440.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

53,923 / 42.237 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Flemming Jensen
home Viborg

Ejendomsmægler & Valuar, MDE, indehaver

flje@home.dk

86611999

86611999