Hotelvej 1E, Vorupør, 7700 Thisted

180 m2 villa

Kontant 3.395.000 kr.

Én af Nr. Vorupørs absolut flotteste boliger med skøn udsigt!


- Super beliggenhed med kun ca. 400 meter til Vesterhavet

Flot ejendom i det skønne Nr. Vorupør med en rigtig god og central beliggenhed. Kun ca. 400 meter til Vesterhavet og det skønne miljø ved Landingspladsen.

Huset er registreret som helårsbolig, men anvendes af nuværende ejer som fritidsbolig.

Nr. Vorupør er et gammelt fiskerleje på Vestkysten - omkranset af Nationalpark Thy med store, rekreative naturområder og masser aktivitetsmuligheder. Byen er kendt som en del af det berømte "Cold Hawaii" og de verdensberømte bølger tiltrækker turister fra nær og fjern. Skønne spisesteder, små special-forretninger og masser af oplevelses- og aktivitetsmuligheder. 

Pragtfuld villa opført i kvalitetsmaterialer i 2008 i moderne byggestil og med flotte arkitektoniske detaljer. Boligen fremstår med hvidmalede facader, sorte Velfac træ-alu-vinduer og sort stentag. Boligarealet udgør hele 180 kvm fordelt med 90 kvm på hver etage. 

Boligen indeholder i underetagen: Entré med trappeløb til overetagen. 3 gode soverum. Meget stort badeværelse med bruseniche, spa, vaskesøjle og adgang til depot (kan indrettes til sauna). Desuden teknikrum med diverse installationer. Husets overetage er indrettet med loft til kip og stort køkken/alrum/stue i ét. Her er brændeovn og udgang til den store hævede træterrasse samt fliseterrasse mod vest. Her kan aftensolen og den flotte udsigt nydes i fulde drag. I overetagen findes desuden endnu et stort, flot badeværelse med bruseniche. Desuden stort soveværelse med faste skabe. En meget spændende bolig med gulvvarme i begge etager (de 3 værelser i underetagen undtaget), centralstøvsuger, loft til kip og fantastisk lysindfald i det skønne opholdsrum i overetagen. 

Tilhørende dobbelt carport samt redskabsskur/udhus.

Huset er tilmeldt fritidshusudlejning. Der foreligger et udlejningsbudget fra Sol & Strand lydende på kr. 143.000 til ejeren, efter Sol & Strand har fået deres del. 

En MEGET spændende ejendom - både hvad angår stil og beliggenhed - i et pragtfuldt område!

Forhør nærmere hos home Thisted.
4Antal rum
2008Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.155 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,438 / 15.425 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jens Kjærsgaard
home Thisted

Indehaver. Ejendomsmægler & valuar, MDE

jenk@home.dk

96 18 25 25

96 18 25 25