Holger Danskes Vej 36, Vinding, 7100 Vejle

136 m2 villa

Kontant 2.795.000 kr.

Fantastisk udsigtsvilla med en af Vindings bedste beliggenheder


Gennemrenoveret i 2022 med bl.a. nye vinduer, køkken og badeværelse

Få drømmen opfyldt på Holger Danskes Vej med attraktiv udsigt ud over den skønne natur i området.

Her på Holger Danskes Vej 36, finder i denne gennemrenoverede 1-plans villa, der byder på 136 velindrettede kvadratmeter. Boligen har indvendigt gennemgået en totalrenovering i 2022, så den i dag fremstår 100% tidssvarende. Hele renoveringen er bygget op omkring at få mest muligt ud af den fantastiske udsigt som man har fra størstedelen af boligen. De store gulv til luft vinduespartier i leverummene underbygger dette. 

De 136 kvm er udnyttet til fulde og har derfor nærmest ingen spild kvadratmeter. Boligen byder på et bryggers med plads til vaskefaciliteter. Herfra kommer du ind i det store leverum, som byder på køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen. Opdelingen mellem alrum og opholdsstue er naturlig, og uanset hvor i de to rum du opholder dig, har du fornøjelsen af en bjergtagende udsigt. 

Boligen byder desuden på 3 værelser og et stort badeværelse. 
Med husets sydvendte have, ligger villaen med de perfekte solforhold, hvor du på samme tid får fornøjelsen af både ugenerthed og udsigt. Sidst forefindes en stor carport med god plads til parkering samt integreret værksted/redskabsrum.

Med denne beliggenhed på lukket vænge, bor du roligt og trygt og midt i fantastiske omgivelser. Med områdets mest fantastiske stisystemer, finder du indenfor Vinding Ringvej masser af gode legepladser, grønne områder og ikke mindst Vindinggaard Centeret med bl.a. 3 dagligvarebutikker, bager, spisested, butikker m.m. Herfra er der også kort afstand til Vinding Skole og det attraktive motorvejsnet. Med kun 7 min kørsel, kan du nå Vejle Midtby på ganske kort tid. Her findes bl.a. indkøbscenter, banegård, gågade, musikteater, bypark, museum, biograf og meget mere.
Alt i alt en direkte indflytningsklar villa, hvor udsigten med sikkerhed vil imponere dig.

Kontakt home Vejle på 75 82 28 11 for en fremvisning. 
1975
Byggeår
6
Antal rum
926 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.692 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,183 / 13.758 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Patrick Ø. Buchholdtz
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler, MDE - Salgschef

pabu@home.dk

75822811

75822811