Holbækvej 23A, 4200 Slagelse

217 m2 villa

Kontant 5.495.000 kr.

Fuldmuret kvalitetsvilla med indbygget dobbeltgarage med en ideel indretning for børnefamilien


Lave varmeudgifter - Energimærke B

Et særdeles elegant og topmoderne hjem, som er opført i kvalitets materialer og samtidig smagfuldt indrettet, så det fremstår lyst, lækkert og indbydende. Et oplagt køb for den moderne børnefamilien eller blot jer, der ønsker et smukt hjem med minimal vedligeholdelse og masser af plads.

Ejendommen er opført i 2008 og indeholder mange kvaliteter som, fuldmurede vægge, indbygget dobbelt garage, IHC styring, genvex anlæg, centralstøvsuger, mahogni vinduer og terrasse, og et smukt matchende tegltag.

Hjemmets 217 kvm emmer generelt af en høj kvalitet, der fusioneres med familievenlig funktionalitet. Ejendommen rummer: Entré med plads til garderobe, fantastisk Uniform-køkken med stor kogeø og althvad det moderne hjem i dag skal indeholde, fantastisk stue med loft til kip, et skønt lysindfald og hyggelig væghængt brændeovn. Fra stuen er der udgang til hjemmets terrasser mod både syd og vest. Endvidere børneafdeling med 2 gode børneværelser, kontor og pænt flisebadeværelse med brus. Tillige vin-rum / viktualierum, praktisk bryggers med god opbevaring og mulighed for vaskefaciliteter samt disponibelt rum med varmeinstallation. Stort master bedroom med et kæmpe walk-in-closet samt direkte indgang til privat badeværelse med indbygget spa, brus og sauna.

På ejendommens 1. sal forefindes flere gode disponible rum, som ikke er godkendt til beboelse. Pladsen er ideel til hobbyrum, opbevaring eller noget helt andet - kun fantasien sætter grænser.

Udendørs står ejendommen, ligesom inde, også knivskarpt. Her kan man nyde solrige stunder på den hyggelige sydvendte terrasse og overdækkede terrasse. Mens I sidder og nyder et glas vin i den rolige stemning, kan børnene lege rundt på den store plæne, der omkranses af hæk.

Ved husets front er der en stor indkørsel med plads til parkering af flere biler samt indbygget dobbeltgarage, hvor du kan komme tørskoet i huset. Herudover flere gode skure med plads til opbevaring og værksted/arbejdsrum.

Ejendommens adresse placerer jer nær Slagelse centrum, med gåafstand til både skole, daginstitution, indkøbsmuligheder, Slagelse bymidte samt et vel af sportsaktiviteter. Samtidig kun en cykeltur fra Slagelse station og gode offentlige transportmuligheder. Velkommen indenfor!
2008
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.503 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

33,619 / 26.295 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Malene Sveistrup
home Slagelse

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE, Vurdering for RD

malsve@home.dk

58 50 21 10

58 50 21 10