Hørdumsgade 43A, 5000 Odense C

153 m2 villa

Kontant 4.495.000 kr.

Ubeskrivelig smukt byhus på 1. klasse


- super hyggelig gårdhave som kun kræver minimal vedligeholdelse

Home Skibhusvej har nu fornøjelsen af, at kunne byde indenfor i dette helt fantastisk smukke byhus hvor alt bare gennemtænkt og fremtræder flot og lækkert. Byhuset har en helt ideel planløsning til den sammenbragte familie med flere børn eller dem som blot ønsker lidt ekstra plads. Til byhuset hører ikke en traditionel have, men en super hyggelig gårdhave som kun kræver minimal vedligeholdelse. Byhuset er perfekt til dem som ønsker en flot og lækker bolig hvor man ikke skal i gang med noget som helst, men blot ønsker en bolig hvor man kan flytte direkte ind.

Indeholder: Entré med trappe, flot køkken/alrum med franske døre til en god hyggelig opholdsstue. Fra alrummet er der udgang til en skøn lukket og meget rolig gårdhave. 

1. sal indeholder: Stort lækkert badeværelse samt 2 store lyse værelser.

2. salen er næsten et kapitel for sig. Her er super hyggeligt og rigtig mange gode anvendelsesmuligheder. I forbindelsen med der blev lagt nyt tag blev der lavet en rigtig fed kvist som kan åbnes op til en lille fransk altan. 2. salen er ideel som voksenafdeling eller som hyggelig tv-stue.

Kælderen er super god og meget anvendelig. Her er helt perfekt til teenagere eller som kontor/ gæsteværelse. Kælderen indeholder: Toilet, 2 gode værelser, vaskerum med bruser samt bryggers. Kælderen er ikke godkendt til beboelse.

Til huset hører den dejligste gårdhave med fliser og med træterrasse, så her skal man ikke luge ukrudt, men sidde og hygge med venner og familie.

1928
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
236 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.244 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,634 / 21.700 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Christoffersen
home Skibhusvej

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

hchris@home.dk

66139300

66139300