Højvangstoften 4, Aarestrup, 9520 Skørping

145 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

Højvangstoften 4


Velindrettet 1 plans villa

I landsbyidyllet Aarestrup finder I denne indflytningsklare etplansvilla. Boligen er beliggende i Aarestrup hvor 2 af de store trækplastre er friskolen med tilhørende børnehave, og ikke mindst Rold Skov som ligger i gå/cykelafstand fra boligen her. Desuden er der kun 5 minutters kørsel til både Suldrup og Haverslev, som rummer dagligvarebutikker, samt tilkørsel til motorvejen.

Villaen er indrettet med nyere bryggers med plads til hele familiens overtøj samt vaskesøjle. Pæn entre hvor der er gulvvarme, som også er tilfældet i bryggerset. Stort lyst køkken/alrum med nyere inventar og en flytbar køkken-ø, så det kun er fantasien der sætter grænser for Jeres indretning. Den store åbning ind til stuen giver en god sammenhæng i rummene. Stuen er indrettet med en rigtig hyggelig brændeovnen, og så er der udgang til den sydvestvendt terrasse.

I værelsesafdelingen finder I 2 gode værelser samt et stort soveværelse med egen udgang til terrassen. Derudover et stort badeværelse med gulvvarme samt bruseniche og mulighed for at genetablere et badekar. 

Haven er et helt kapitel for sig selv, her får I en lukket, ugeneret og ikke mindst charmerende have med hele 3 terrasse. Så der er altid et spot med solgaranti. Haven har masser af liv og flotte planter samt et hyggeligt drivhus. 

Til boligen er der en muret garage med elport, redskabskur, fyrrum og brændeskur. 

Her får I en velindrettet og istandsat bolig, som er beliggende i et skønt område. 
1979
Byggeår
4
Antal rum
866 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.764 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,035 / 6.283 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Brosbøl Nymand
home Støvring

Indehaver & ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

nymand@home.dk

98 37 30 00

98 37 30 00