Købsaftale underskrevet

Højmarkvej 13, 8270 Højbjerg

157 m2 villa

Kontant 9.995.000 kr.

HØJBJERG - SKÅDE


Moderniseret højliggende villa med unik udsigt og pragtfuld beliggenhed tæt på skov og strand mv.

Attraktiv beliggenhed – tæt ved skov og strand!
Her er en unik mulighed for at blive den nye ejer af denne skønne modernistiske villa beliggende på en  attraktivt adresse. Dette er det oplagte køb for den kræsne køber som ønsker at kombinere en prima beliggenhed med en spændende kvalitetsvilla. Denne ejendom skal personligt opleves!
Allerede ved ankomsten til villaen stiger forventningerne til en unik boligoplevelse. I vil bemærke den høje beliggenhed af villaen og de smukke store nye vinduespartier, som giver en unik udsigt over området med skoven som baggrund. Boligen har det seneste år gennemgået en stor renovering af det meste af stueplanet med etablering af gulvvarme, sildebensparketgulve, akustiklofter, nye vinduer og terrassedøre, Uno-form køkken med eksklusive marmorbordplader, etablering af bænkefunktion langs vinduerne i stuen mv.

Indenfor mødes I af en rummelig entre med plads til jeres garderobe. Her er et flot trappeløb til boligens stueplan med masser af lysindfald, smukt lyst egetræs sildebensparketgulv med gulvvarme og et pænt gæstetoilet. Hjertet i huset er uden tvivl det pragtfulde køkken/-alrum-/stue med rigelig plads til både hverdag og fest. Her er fantastisk udsigt samt et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier.
Det smukke nye og funktionelle Uno-form køkken er med til at danne en eksklusiv ramme for oplevelsen af hjerterummet. Her er fingertappede egetræs elementer kombineret med flotte grønne elementer, tilvalgt eksklusivt gastroskab, lækre hårde hvidevarer, sokkelskuffer, Vola-amatur og meget eksklusive bordplader i smuk marmor. Der er flere udgange til dels skøn stor terrasse eller til svalegang med udsigt fra rummet. Endvidere er der et stort lyst værelse med gulvvarme, smukt nyt sildebensparketgulv og udgang til svalegang. Herudover er der en værelsesafdeling med fordelingsgang. 2 lyse rummelige værelser foruden et dejligt brusebadeværelse. Herudover et stort godt soveværelse med mange faste skabe og parketgulv. God højloftet underetage med godt lysindfald fra store vinduer og med egen indgang. Her er bl.a. pænt badeværelse fra 2014, 2 store gæsteværelser, stort godt multirum/gildesal, værksted og godt bryggers med klinkegulv.

Den store grund er opdelt i flere haverum i forskellige niveauer med græsplæner, legehus og flere terrasser. Haven er indrettet, så den er nem at passe. Der er tilhørende dobbelt carport med plads til både biler og cykler. Der er kort afstand til skov samt strand  fra boligen.

home byder velkommen til en attraktiv familie villa i Højbjerg!
1967
Byggeår
7
Antal rum
3
Antal toiletter
1161 m2
Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben Skov Lauridsen
home Højbjerg

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

torlau@home.dk

86277170

86277170