Højmarken 6, Silstrup, 7700 Thisted

191 m2 villa

Kontant 1.595.000 kr.

Bynær beliggenhed - flot udsigt over Limfjorden!


- Rigtig godt værksted på 83 kvm

Stor og rummelig bolig lige uden for Thisted.

Beliggende lige uden for Thisted - her er kun ca. 1,5 km til byskiltet, og således ganske kort afstand til alle hverdagens fornødenheder - herunder skole, børnehave og indkøb i Tilsted. 

Huset er på 191 kvm + 20 kvm udestue og beliggende på en 5.965 kvm stor grund. Her er masser af "luft" og åbne vidder. Egen "skov" og lille markareal med mulighed for mindre dyrehold. Fra ejendommen er der skøn udsigt over de omkringliggende markarealer og ikke mindst skøn udsigt over Limfjorden!

Boligen fremstår med pudsede facader (netpudset i 2015) og med træ- og plast-vinduer. Taget er malet og ejendommen fremtræder generelt i rigtig flot og velholdt stand.

I forbindelse med boligen findes 47 kvm garage/værksted samt fyrrum og i en separat bygning findes yderligere 83 kvm værksted. Her er således ideelle forhold for handymanden eller den pladskrævende hobby! 

Boligen indeholder: Entré. Praktisk bryggers med vaskefaciliteter og direkte adgang til garagen. Stort soveværelse med skabsvæg. Meget stort badeværelse med brus, hjørnekar og 2 håndvaske. Skønt køkken alrum med masser af plads, fantastisk lysindfald og udgang til udestue og herfra videre adgang til stort terrassemiljø hvor der er mulighed for at nyde solen fra morgen til aften i læ for vestenvinden. Fra køkkenet fører trappen til husets 1. sal. Her er indrettet en stor opholdsstue med betagende udsigt over Thisted Bredning og udgang til en lille altan. Badeværelse med brus. Fordelingsgang der pt. fungerer som kontor og desuden et meget stort værelse der let ville kunne opdeles i 2, hvis det er behovet.

Huset opvarmes med pillefyr og gulvvarme i hele stueplan og der er således billig opvarmning.

En ejendom hvor det bedste fra by og land kombineres!

Forhør nærmere hos home Thisted.
2Antal rum
2002Ombygget
2Antal toiletter
5965 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.473 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,252 / 7.340 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Claus B. Skammelsen
home Thisted

Ejendomsmægler, MDE

clbs@home.dk

96 18 25 25

96 18 25 25