Højdedraget 3C, 9530 Støvring

139 m2 villa

Kontant 3.125.000 kr.

Højdedraget 3C


Moderne og indbydende rækkehus

Dette smukke rækkehus, ligger som det tredjesidste på en rolig lukket vej. Det er indrettet med omhyggelig opmærksomhed på moderne design og funktionalitet. Rækkehuset er opført i 2018 og fremstår derfor som en stilfuld og fuldstændig indflytningsklar bolig. 
Udvendigt er rækkehuset indbydende med et velplejet og ugeneret terrassemiljø foran, der skaber en indbydende atmosfære. Terrassen mod syd er flisebelagt og er det ideelle sted til afslapning og hyggeligt samvær med familie og venner. Sommeraftenerne kan forlænges under markisen. Der er også carport til bilen, og et skur følger med, hvilket giver ekstra opbevaringsplads. Der er flyttet el op i skur så det er nem tilslutning til el-bil
Når man træder ind i rækkehuset via den overdækkede indgang, mødes man af en moderne indretning og en rummelig følelse. Her kommer man ind i et stort og funktionelt bryggers/entre med rigelig skabsplads, hvilket gør det nemt at organisere familiens ting. Det flotte køkken fra Invita er vedudstyret og har en spiseplads, og det har den ekstra fordel, at det kan åbnes op direkte ud til den solrige terrasse, perfekt til udendørs måltider. Den hyggelige stue er i åben forbindelse med køkkenet, hvilket skaber en lys og behagelig atmosfære i hele hjemmet. Stuen giver adgang til  altanen med en dejlig udsigt, hvor solopgange kan nydes. Soveværelset har indbyggede skabe og sin egen udgang til altanen. Rækkehuset er skabt med store vinduespartier, hvilket giver et fantastisk lysindfald i alle rummene. Badeværelset er stilfuldt indrettet og omfatter en rummelig bruseniche.
På den nederste etage, bliver du mødt af en fantastisk loftshøjde og her er yderligere tre værelser, hver med egen udgang til endnu en dejlig terrasse, som tilføjer en ekstra mulighed for at udnytte udendørslivet. Der er også et badeværelse med bruseniche, hvilket gør det bekvemt for alle at have adgang til badeværelsesfaciliteter. Underetagen er velegnet til børn i alle aldre, eller som kontor eller gæsteværelse.
Beliggenheden af dette rækkehus er ideel. Det ligger i et skønt område med gåafstand til folkeskole, gymnasium og børnehaver, hvilket gør det til en praktisk mulighed for familier med børn. Der er også adgang til forskellige fritidsaktiviteter og det smukke naturområde ved søerne, hvilket gør det nemt at nyde naturen. Pendler du på arbejde, så er her nem adgang til offentlig transport og ikke mindst motorvejen. 
Samlet set er dette rækkehus et indbydende og hyggeligt hjem med moderne indretning, praktiske faciliteter og en skøn beliggenhed i et dejligt nabolag. 
5Antal rum
2018Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.125.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.089 kr.

Udbetaling

160.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,953 / 14.282 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lisa Mikkelsen
home Støvring

Indehaver & ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

lisamik@home.dk

98 37 30 00

98 37 30 00