Hjortegyden 10, Hjerup, 5560 Aarup

93 m2 villa

Kontant 565.000 kr.

Ældre hus i naturskønne og fredelige omgivelser nær skoven


1313 m2 grund med skøn have med masser af frugttræer m.m.


Tæt ved skov og omgivet af skønne omgivelser finder I dette pæne hus på Hjortegyden 10. 
Den hvide facade med sort sokkel står pænt, og den gennemtænkte planløsning på 93 m2 byder på gode rammer for familien. 
Huset ligger ligger på en skøn grund på 1313 m2, hvilket giver fin plads i og omkring hjemmet.
Når I træder indenfor, finder I et pænt, ældre køkken samt en stue med flotte, originale plankegulve, der giver sjæl til rummet. Derudover er der tre lyse værelser samt disp. rum, vaskerum m.m. 
Boligens badeværelse er en god størrelse og med flisebelagt bruseniche. I får lidt ekstra opbevaringsplads i den 10 m2 store kælder, og drømmer I om endnu flere rum i hjemmet, fører en trappe op til førstesalen, som snildt kan omdannes til en beboelig etage.
Omkring huset er der en stor have, der nemt kan lukkes helt af, så børnene kan lege frit i trygge rammer. I kan også nyde alskens frugt i løbet af året, da de mange frugttræer giver store mængder af æbler, pærer, kirsebær og blommer.

I forlængelse af huset får I derudover en muret garage med plads til en bil, værksted eller opbevaring af for eksempel cykler eller haveredskaber.
I kommer til at bo i smukke, naturlige omgivelser i et område, der er oplagt til køberen, der søger fred og ro, da Hjortegyden er en rolig vej uden megen trafik. 

Jeres nye hjem ligger omringet af skovområder med et rigt dyreliv, og samtidig er I kun knap ti minutters kørsel fra Gelsted og Aarup, hvor I i begge byer finder skoler, daginstitutioner og flere indkøbsmuligheder.
Skal I videre rundt i landet er der kun en kort køretur til motorvejen, og i både Aarup og Gelsted er der togstation med tog i timedrift.
4Antal rum
1890Byggeår
1313 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

565.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.250 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,357 / 2.652 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke S. Svensson
home Ejby-Aarup

Ejendomsmægler, MDE

risv@home.dk

64462010

64462010