Hjelmdrupvej 81, 6040 Egtved

174 m2 villa

Kontant 3.995.000 kr.

Nybygget hus med stort værksted


Beliggende i cykelafstand til skole og indkøb

På Hjelmdrupvej, lige uden for Egtved, kan du nu blive ejer af et stort nybygget hus fra 2023. Her har tømrermesteren selv fået bygget en dejlig moderne villa med alt, hvad du har brug for. Her er loft til kip, god akustik, store værelser og generelt masser af plads.
Til huset hører en god stor grund på små 2 ha. En del af grunden er udlånt til landmanden, der passer markerne omkring huset. Men du får også en stor nyanlagt have, god gårdsplads og ikke mindst en værkstedsbygning på hele 210 m².
Værkstedsbygningen er med tekøkken, kontor og toilet, samt stor isoleret hal. Denne bygning bruges i dag af tømrervirksomheden, og der er masser af muligheder til værksted, opbevaring eller virksomhed i forbindelse med egen bolig.
Boligen er også et kapitel for sig selv. Den store rummelige entré åbner op til det store hus. Hele husets centrum rummer det store lækre alrum, hvor køkkenet bliver samlingspunkt for familie og venner. Alrummet giver også mulighed for at invitere hele den store familie, da det nemt kan dækkes op til et stort langbord. Sommeren kan nydes direkte fra alrummet, hvor den store terrasse giver masser af muligheder for at finde en plads med sol.
Husets stue ligger i forlængelse af alrummet, og her er ligeledes plads til, at hele familien kan samles om en god film.
De 3 store værelser ligger ved alrummet, og soveværelset er med eget stort badeværelse med bruser og installationer til kar. Husets 2. badeværelser er i forbindelse med værelserne. Husets bryggers ligger mellem entréen og den store garage. Her er også teknikrum og viktualierum.
Huset ligger på en god stor grund, omgrænset af marker. Men du har stadig kun en god cykeltur til skole i Egtved. De daglige indkøb kan også nemt klares på få minutter i bil i Egtved.
En ejendom i særdeles god stand, som ikke findes mange steder.
6Antal rum
2023Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.659 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,968 / 18.668 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Laila Broch
home Kolding Åpark

Salg og vurdering

lailab@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33