Hindbærhaven 2, Snogebæk, 3730 Nexø

179 m2 villa

Kontant 2.145.000 kr.

Stor skøn villa i Snogebæk, tæt på skov og strand


Kan bruges som flex-bolig


På Hindbærhaven 2 i Snogebæk finder I denne indflytningsklare villa, som I også kan benytte som flexbolig. I bosætter jer helt fantastisk tæt på skoven og vandet, og selve huset byder på fire værelser, to badeværelser, et depotrum, et køkken-alrum og en stue, mens den skønne udestue samt den fine have med en stor carport sætter prikken over i’et.
Vælger I at bo her fast, kan I se frem til at have gåafstand til dagtilbud, mens skole kan nås på under ti minutter i bil i Nexø. Dagligvarebutikker kan I ligeledes nå til fods, og det samme gælder for stranden.
Udefra præsenterer villaen sig pænt med den røde murstensfacade og de hvide detaljer. I træder indenfor via entréen, der leder jer forbi det ene badeværelse med brusekabine, og ret fremme kommer I til stuen, hvor der stråler et behageligt dagslys ind fra syd, øst og vest. Den charmerende brændeovn sørger for en hyggelig stemning, og i køkken-alrummet er der fin plads til både madlavning og spisning. Fra køkkenet tilgår I bryggerset, og stueplanet afrundes af et værelse med indbyggede skabe.
På førstesalen finder I de resterende tre indretningsvenlige værelser, det andet badeværelse samt depotrummet, som er helt perfekt til opbevaring eller som walk-in-closet.

Bemærk at huset har fået varmepumper, som hjælp til opvarmning, og derved en billigere omk. til dette
Udestuen skaber en harmonisk overgang mellem ude og inde, og fra både stuen og udestuen træder I ud på en træterrasse, der har glæde af solens stråler fra middag til aften. Herudover består grunden af en nem græsplæne.
1986
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal toiletter
1103 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.145.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.306 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,241 / 10.293 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Per Kofoed
home Nexø

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

kofoed@home.dk

56 49 30 87

56 49 30 87