Hesbjergvej 1, Turup, 5610 Assens

210 m2 villa

Kontant 1.595.000 kr.

Gennemrenoveret familievilla i hyggeligt lokalsamfund - tilmeldt kommende fjernvarme


Masser af plads til familielivet og dejlig garage på 83 m2

Gennem de seneste 15 år er denne flotte familievilla blevet gennemgribende renoveret, og resultatet er en lys og rummelig kvalitetsvilla med masser af komfort og god plads til børnefamilien. Opholdsrummene er store og giver god plads til familielivet, og førstesalen, som blev færdiggjort i 2020, rummer et soveværelse samt tre gode værelser. Med to brede indkørsler har du plads til flere biler, campingvogne, trailere med mere, og i garagen har du masser af albuerum til at rode med biler eller andre hobbyer.
Ejendommen ligger i Turup, hvor der er god afstand til landevejen og til naboerne, samtidig med at her er et rigtig godt naboskab. Skolebussen kører den korte vej til Salbrovadskolen, og her findes der også daginstitution og idrætshal. Køreturen til Assens klares på under ti minutter, og her finder du velassorterede supermarkeder og et væld af butikker.
Huset daterer sig tilbage til år 1924, og det røde tag, den hvidpudsede facade og fine arkitektoniske detaljer skaber et charmerende førstehåndsindtryk. Inden døre hersker en lys og luftig atmosfære, som bedst opleves i den store stue og udestuen. Udestuen har nydeligt plankegulv, og store vinduespartier lader sommerens sol strømme ind, mens brændeovnen luner i vintermånederne.
Køkkenet har klinkegulv med gulvvarme, og det er indrettet i charmerende, italiensk landstil. Endelig rummer stueetagen et badeværelse med gulvvarme, et bryggers samt et stort kontor. Soveværelset og de tre værelser på førstesalen er alle af en god størrelse, og heroppe findes desuden en møblérbar repos.
Garagen er rummelig, og her kan du dyrke hobbyaktiviteter eller måske trække i tørvejr, hvis gardenpartyet plages af regn. Samtidig er her flere disponible rum med mulighed for at indrette værksted eller opbevaringsrum, også på den uudnyttede tagetage over baghuset.
Ejendommens sydvendte gårdhaveterrasse er det ideelle sted at nyde sommerdagen i solens varme skær, og aftensolen fanges på terrassen på husets modsatte side. Haven er anlagt med en nem græsplæne, der brydes af en pyntelig hængebirk.

Sælgerne har tilmeldt ejendommen til kommende fjernvarme. 
1924
Byggeår
5
Antal rum
1799 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.972 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,856 / 7.664 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Line Blomme Pedersen
home Assens

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

blomme@home.dk

64715070

64715070