Hendriksholms Boulevard 13, 2610 Rødovre

168 m2 villa

Kontant 6.495.000 kr.

INDFLYTNINGSKLAR VILLA PÅ DEN NOK BEDSTE BELIGGENHED


3 SOVEVÆRELSER - STOR STUE OG KØKKEN I FORLÆNGELSE HERAF - SKØN HAVE MED GOD PLADS

HER ER VILLAEN TIL BØRNEFAMILIEN, DER VIL BO CENTRALT OG HYGGELIGT PÅ SAMME TID. 

INDRETNINGEN
I stueplan bliver man budt ind i en stor lys entré, med flotte gennemgående italienske fliser med gulvvarme. Huset fordeles perfekt, med luft og albuerum, uanset hvor man befinder sig. Det er heller ikke svært at forestille sig et køkken-alrum, hvis man ønsker. Planløsningen er let at personliggøre hvis man ønsker ændring hertil. 1. salen byder på store værelser, og en flot balkon med kig over det smukke villaområde i Hendriksholm. 

EJENDOMMEN
Ejendommen er opført i 1927. Her får man det bedste fra begge verdener. Glæd jer til originale detaljer for tidens byggestil, og samtidig prydes ejendommens udtryk med elegant minimalisme.
Her opvarmes med fjernvarme, så du behøver ikke bekymre dig om de svingende gaspriser. 
I har egen indkørsel, med masser af plads til flere køretøjer, overdækket carport og lade-stander til elbilen. Her er også en 25m2 yderst anvendelig garage, som anvendes som udhus. 
Udearealerne er et kapitel for sig selv. Den store grund på over 1000m2. udfolder sig perfekt, og sælger har forestået anlægsarbejde, som vil glæde enhver ny ejer. Haven omkranser boligen med flotte nyere beplantninger, frugttræer, stor forhave, praktiske udvendige flisearealer, stor sydvendt terrasse, og den skønneste ugenerede baghave med loungeområde, - og klargjort til udekøkken. 
OMRÅDET:
Hendriksholm Kvarteret er et af de absolut mest attraktive områder i Rødovre. Her prydes vejene bl.a.af de smukke ældre villaer, som vidner om en gammel og charmerende bydel. 
Lokalområdet byder på både indkøb, skole, daginstitution og offentlig transport lige i nærheden. 
Den lokale Hendriksholm Skole og SFO er lige på den anden side af vejen. Du er også kun 10 minutters gang fra Rødovre Port og Rødovres S-togstation. Damhussøen, som er et af Storkøbenhavns skønneste grønne områder, kranser sig ligeledes op ad nærområdet. Her kan langegåture, såvel som en aktiv løbetur klares, imens man nyder naturen og den smukke store sø. Den skønne Vigerslevpark, som forbinder Rødovre, Hvidovre og Vigerslev er også indenfor kort gåafstand.


5Antal rum
1972Ombygget
2Antal toiletter
1043 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.108 kr.

Udbetaling

325.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

37,259 / 29.676 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kia Kuhlmann
home Rødovre

Ejendomsmægler MDE

kiku@home.dk

36 70 19 19

36 70 19 19