Helleløkken 2B, Brændekilde, 5250 Odense SV

203 m2 villa

Kontant 2.599.000 kr.

6-værelses villa til den helt store familie


I lukket vænge omkranset af natur - kort til daglige gøremål i Bellinge

home Dalum kan med stor begejstring nu udbyde denne præsentable og indflytningsklare villa i Brændekilde – med kort til skolegang, institutioner, indkøb og foreningsliv i Bellinge. Det rummelige hjem er placeret på en lukket vej med grønne friarealer og legepladsområde, hvor vængets børn kan mødes til fælles leg og færden, helt uden forældre bekymringer.

Via flisegangen fra garagen og gennem forhaven nås husets pæne entré, hvor det gulvopvarmede og nyrenoverede badeværelse indtrædes, opdateret i 2021 – Overfor et større og separat værelse – Mod haven nås opholdsstuen med direkte have- og terrasseudgang – på midtervæggens modsatte side et pænt og store spisekøkken fra Invita – I forlængelse heraf yderligere 2 gode værelse i stueplan, foruden det praktiske bryggers med egen indgang samt et gennemgangsværelse med trappeforløb på tagetagen.

På 1. salen mødes man af et kæmpe stort opholdsrum med balkon og haveudsigt, oplagt til stue eller multirum, hvorfra husets yderligere 3 værelser nås – Midt på etagen er der ydermere et nydeligt badeværelse.

Villaen er placeret på et stort grundstykke på 935 m2, der tilføjer huset et godt udeareal, men som samtidig er anlagt, så det er let og overskueligt at holde for de fleste. Ved indkørslen er der 22 m2 garage med gode værkstedsmuligheder.
Fra hjemmet er der kort afstand til flere indkøbsmuligheder i Bellinge og grønne områder med højt til himlen samt legepladser, flere institutioner, idrætsfaciliteter og hele 3 skolevalg, hvorledes den almindelige folkeskole Rasmus Rask-skolen, er kortest vej.

Huset hér er uden tvivl ideelt til den store og pladskrævende familie, der søger værelser og afdelinger nok til alle familiemedlemmer uanset størrelse og alder.

Vi vil glæde os til en fremvisning – kontakt os endelig.

1986
Byggeår
7
Antal rum
2
Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.599.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.774 kr.

Udbetaling

130.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,003 / 12.564 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Daniel Andersen
home Dalum

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

danand@home.dk

63125540

63125540