Helgesvej 19, 8230 Åbyhøj

202 m2 villa

Kontant 11.900.000 kr.

ÅBYHØJ


Én af Åbyhøjs mest fantastiske ejendomme! Smuk herskabsklassiker med over 320 m2

home har nu fornøjelsen af at præsentere én af Åbyhøjs mest fantastiske ejendomme! 

Her på Helgesvej 19 har I nu muligheden for at købe denne mondæne patriciervilla, attraktivt beliggende på stor grund med kun 500 meter fra bygrænsen til Aarhus C., skøn udsigt og ugeneret, flot anlagt have med flere terrasser, og med dejlig luft omkring ejendommen samt privatliv. Her får I 202 m2 beboelse i stueplan og på 1. sal, dertil yderst anvendelig underetage med 117 m2 samt tag-/loftsetage… Alt i alt over ca. 320 etagemeter!

Denne smukke liebhavervilla fra 1926 har gennemgået en omfattende og nænsom istandsættelse løbende, og fremstår som en ægte herskabsklassiker. Den nydelige patriciervilla har et unikt lysindfald, højt til loftet på alle tre plan (+tagetage), flotte plankegulve og smukke lyse indtryk.

Nu er der en enestående mulighed for at blive ejer af denne helt unikke liebhavervilla i den helt rigtige stil - med masser af sjæl!

Villaen fremtræder utrolig flot og indflytningsklar med hvide, skarpe facader, bordeauxglaseret mansard tegltag fra år 2011, sprossede- og Dannebrogsvinduer samt meget mere. Man fornemmer med det samme, at her er et unikt, charmerende og stilfuldt hjem i høj kvalitet. I modtages med smuk muret trappe i vindfang, og bag hoveddøren træder I ind i entré med garderobe og trappe til 1. sal samt underetagen.

I stueetagen kommer du fra entréen ind i et flot, lyst JKE Design-køkken fra år 2011 med gode hårde hvidevarer samt klinkegulv med gulvvarme. Separat gæstetoilet. 2 store og skønne stuer en suite med udsigt over haven og området, fede plankegulve og et dejligt lys. Den første stue er med karnap og indrettet som spisestue med smukke dobbelte franske glasfløjdøre ind til opholdsstuen med brændeovn.

På førstesalen leder fordelingsgangen ind i et rummeligt badeværelse med bruseniche, toilet og vask. Dertil 3 store værelser på førstesalen med god højde til loftet og dejlige udsigter. Slutteligt opgang til tag-/loftsetage, hvor I har mulighed for eksempelvis gæsteafdeling, kontor eller hobbyrum.

Underetagen er ikke godkendt/registreret til beboelse. Denne afdeling kunne dog også være oplagt til liberalt erhverv eller kontor eksempelvis. Underetagen er indrettet med rummeligt badeværelse med bruseniche, toilet, vask og vaskefacilitet – to disponible rum med mulighed opbevaring, vinkælder, teknikrum; og slutteligt yderligere to store, dejlige lysdisponible rum, der har været anvendt til teenagerafdeling med udgang i stueterræn til haven.

Patriciervillaen er omgivet af en naturskøn og nem anlagt have med flere solvendte terrasser, græsplæne – og generelt overkommelig at holde. Der er endvidere hyggelig overdækket afdeling i bunden af haven samt et flot vogn ly med tilhørende redskabsrum i front af grunden.

Skoledistriktet for nærværende adresse er den populære Åby Skole, der ligger i gåafstand fra ejendommen. Herudover skal det nævnes, at der i kort afstand fra boligen er rigtig gode muligheder for dagligvareindkøb, offentlig transport, daginstitutioner, sport samt kun 500 meter fra bygrænsen ind til Aarhus C. og storbylivet. Helgesvej er én af Åbyhøjs mest eftertragtede adresser med hosliggende flotte patricer- samt murermestervillaer.

home byder velkommen til en enestående mulighed for at blive ejer af denne helt unikke patriciervilla i den helt rigtige stil - med masser af sjæl tæt på Aarhus C!

Hvem kommer først? ...
1926
Byggeår
5
Antal rum
1145 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

11.900.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.642 kr.

Udbetaling

595.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

72,680 / 57.627 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700