Heldagergårdsvej 7, 5700 Svendborg

244 m2 villa

Kontant 5.295.000 kr.

Arkitektens eget hus - Yderst respektfuldt gennemrenoveret


Moderne landidyl tæt på Svendborg By i smukke omgivelser

Tæt på byen, men på landet, i smukke omgivelser igennem Græsholmeskoven, dukker det smukke bakkede landskab op som kendetegner Heldager, Svendborg. For enden af en lukket vej, hvor børnene frit kan færdes finder I denne idylliske liebhaverejendom. En ejendom som oprindeligt er fra 1760, men som igennem de sidste 25 år er gennemrenoveret og bygget til, så den fremstår nutidig og afspejler den moderne skandinaviske stil og de krav som mange familier i dag efterspørger. Renoveringen er udført med sans for detaljerne og med respekten for husets særlige sjæl. Der er ikke gået på kompromis med materialevalget hvor man bl.a. har valgt gulvklinker fra Strøjer- og Egernsund tegl, loftsbjælker i Douglas gran med smuk varm glød, fældet i Brahetrolleborgs skove på Sydfyn. Dørene er massive fyldningsdøre med messinghåndtag som med årene har fået en smuk patinering. Murværkets tavl er muret med brug af lokale sten fra Pedersminde tegl, ligesom der er anvendt fynsk tjærebehandlet egetømmer som i gamle dage. Ud over et stort landkøkken med spiseplads og udgang til morgensol på terrassen, er der en dejlig lys og stor stue med plankegulve og glaspartier på begge sider. Det giver et fantastisk lysindfald og er med til at integrere den store grund på 3493m2 på smukkeste vis. Herfra kan man følge årstidens gang i haven, kigge på fuglene, få et kig til den lille dam som om sommeren emmer af liv fra fisk og insekter og hvis du er heldig en frø eller snog. På en varm sommeraften kan man fra stuen slå den 2-fløjede franske dør op og nyde aftensolen, se det er balsam for sjælen.

Den nye tilbygning i træ med sirlige detaljer, indeholder en stor garage, eller hobbyværksted, med gulvvarme. Bygningen er ideel som teenageafdeling. Foruden et stort værelse indeholder afdelingen et ekstra badeværelse, bryggers som har egen indgang og kan derfor også fungere som Airbnb hvis man har de overvejelser. Kun fantasien sætter i virkeligheden grænser og da garagens areal er godkendt til beboelse er der også mulighed for at lave ekstra værelser. Husets sydvendte grund er med gamle frugttræer og noget er lagt ud som biodiversitet til glæde og gavn for dyrelivet. På grunden er et lille anneks med en hyggelig bålplads som indbyder til hygge, snobrød og dybe samtaler, med udsigt til skov og solnedgang. I vil have en dejlig fornemmelse af at være på landet og alligevel tæt på alting f.eks. 10 minutter på cykel til nærmeste skole, daginstitution, dagligvare indkøb og ikke mindst et aktivt lokalt sport og foreningsliv.

Vi har tegnet et malerisk billede af denne idylliske bolig, men fakta er, at boligen først kommer helt til sin ret, når man fysisk kommer ud og mærker stemningen, roen og ser den gode planløsning, kvaliteten i håndværket og materialevalget. Her vil I ikke blive skuffet. Vi vil glæde os til at byde jer hjertelig velkommen.
5Antal rum
2006Ombygget
2Antal toiletter
3493 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.750 kr.

Udbetaling

265.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

30,471 / 24.058 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Melanie Granov
home Svendborg

Ejendomsmægler MDE

melanie@home.dk

62214200

62214200