Hejsagerløkke 8, Hejsager, 6100 Haderslev

133 m2 villa

Kontant 950.000 kr.

Hejsager


Velindrettet villa med hyggelig have

Velkommen til Hejsagerløkke 8. Hejsager byder på et godt lokalsamfund. Her er man tæt på skønne naturområder og kun ca. 3 kilometer fra attraktiv badestrand og skovområder. Her er ligeledes gode busforbindelser til Haderslev, og kun 15 minutters kørsel til Haderslev midtby.

Villaen byder på 133 kvadratmeter boligareal og har alt, hvad du behøver for at skabe et behageligt hjem. Med 3 gode værelser, herunder et stort soveværelse med indbyggede skabe, er der god plads til hele familien. Badeværelset er med karbad, bruseniche og gulvvarme.
Køkkenet har god arbejdsplads, med mange skabe og skuffer og nok plads til et spisebord, hvor I kan nyde dagligdagens måltider i familien. Bryggerset er praktisk placeret og kan tilgås både fra indkørslen og køkkenet, hvilket gør det nemt at håndtere hverdagens gøremål.
Den rummelige stue er badet i naturligt dagslys og tilbyder en behagelig atmosfære til afslapning og samvær om det lange spisebord. Herfra har du direkte adgang til haven, der inviterer til udendørs ophold og hyggelige stunder ved bål stedet. En ekstra bonus er den dejlige udestue, hvor man kan trække ind når det bliver køligt. Herudover finder vi gæstetoilet med gulvvarme.

Udenfor venter en garage til parkering af bilen. Derudover finder vi fyrrum, et stort skur og et værksted, som giver dig mulighed for at opbevare værktøj og dyrke dine hobbyer.
Haven prydes af en velplejet græsplæne, højbede hvor du kan dyrke dine egne grøntsager og velduftende blomster og buske og mulighed for at nyde naturen.

Denne villa henvender sig til børnefamilien, hvor der skal være plads til hele familien.

Hvis denne villa har fanget jeres opmærksomhed – så tøv ikke med at bestille jeres fremvisning allerede i dag på 74 53 05 45. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

4Antal rum
1977Byggeår
2Antal toiletter
836 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

950.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.197 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,543 / 4.375 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nørgaard Nielsen
home Haderslev - Vojens

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jakoni@home.dk

74530545

74530545