Hedevej 10, 9990 Skagen

121 m2 villa

Kontant 2.995.000 kr.

SPÆNDENDE OG FLOT RENOVERET VILLA MED OPHOLDSRUM I FORSKUDTE NIVEAUER


Roligt og bynært område tæt på Byfogedskoven og Vesterby

Gennemgående renovering, lys og åben indretning og lækkert anneks med sauna er nogle af nøgleordene for denne skønne villa på Hedevej. Huset fremstår i flot stand med gode løsninger, opholdsrum i forskudt niveau og en skøn og uforstyrret have med flere terrasser. Virkelig et dejligt hus der står indflytningsklar til ny køber.

Huset er gennem de seneste år renoveret med bl.a. nye installationer, tag, vinduer, facader, vægge/gulve, etc. Her er således tale om en stor renovering der sikre huset mange år frem. Tilmed er der i 2016 opført et nyt anneks (registeret som garage/udhus) i baghaven med tilhørende terrasser og sauna. Lækkert og gennemført og oplagt som gæste- eller teenageafdeling.

Selv en grøn græsplæne er der tænkt på, med automatisk havevandingsanlæg.

Indretning
Ved det overdækkede indgangsparti træder man ind i entréen ned trappe til 1. salen samt gæstebadeværelse. Åbent køkken-alrum med spiseplads, væghængte brændeovn samt lyst køkken med hvide, grebsfrie køkkenelementer og Siemens hvidevare. Fra alrummet er der åbent til den nedsænkede stue, hvorfra der er direkte udgang til både baghave og terrasse mod sydøst samt gårdhave og terrasse mod sydvest. Ligeledes er der nedgang til særdeles velindrettet og brugbar kælder. Gulvvarme i stue, køkken og badeværelse.

1. sal: Repos med adgang til tre gode værelser, alle med loft til kip og fritlagte hanebåndspær samt skabe.

Kælder: Mellemgang med stort bryggers, hvorfra der er udgang til indkørslen. Endvidere badeværelse, soveværelse samt disponibelt rum og teknik rum. En virkelig god kælder med gulvvarme (ingen gulvvarme i soveværelset).

Anneks: Entré. Åbent stue/alrum/værelse med et lille køkken med bl.a. opvaskemaskine og Grohe vandhane m/brus. Badeværelse med bruseniche. Endvidere en fin lille hems.
1955
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
562 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.842 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,485 / 14.355 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Lykke Nielsen
home Skagen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

kanel@home.dk

98442666

98442666