Havretoften 2, 4200 Slagelse

135 m2 villa

Kontant 2.498.000 kr.

Velbeliggende villa med en yderst anvendelig kælder


Flotte opholdsrum og god indretning

På en rolig villavej i Slagelse vest ligger denne fine villa, som byder sig til med den brede, flisebelagte indkørsel med plads til flere biler og nedkørsel til den lukkede garage i kælderplan.

Desuden velkommen til boligen via entréen, der er fordelingspunkt til snart taget alle rum, idet du både kan gå ind i den store stue, såvel som de 3 værelser og badeværelset med bruseniche.

Det åbne køkken rummer god skabs- og bordplads, og her er charmerende bue mod den indbydende og lyse stue med udgang til hyggelig fliseterrasse. I stuen rigtig god plads til både spisebord og sofa-/tv-hygge, så hele familien kan opholde sig i dette centrale samlingspunkt.

Værelserne er lyse og rummelige, og her er gode muligheder for såvel soveværelse som børneværelser - eller måske hjemmearbejdspladsen ved behov herfor. Entréen / fordelingsgangen er således også med nem adgang til det flotte badeværelse med mosaikfliser på gulvet og flot skabsmodul, ligesom der fra gangen er trappe ned til husets kælder.

I kælderen den rummelige, lukkede garage med rulleport samt både vaske- og fyrrum (vaskerummet med adgang til mindre disponibelt rum til eksempelvis depot). 
Desuden det store værksted til handymanden eller måske lege-/spillerummet til hele familien.

Haven er skøn - dejlig ugenert og med flot beplantning, der fint indrammer terrasser og ikke mindst det flotte fiskebassin. Højbede med store natursten og græsplæne med plads til leg.
I gavlen desuden en mindre overdækning til udendørsophold i de sene, køligere aftentimer i sommerhalvåret.

Kontakt home Slagelse på tlf. 58502110 for nærmere aftale om en fremvisning.
5Antal rum
1973Byggeår
1037 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.567 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,422 / 11.468 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steen Grosen
home Slagelse

Ejendomsmægler, Indehaver

grosen@home.dk

58 50 21 10

58 50 21 10