Havremarken 40, 7730 Hanstholm

177 m2 villa

Kontant 1.895.000 kr.

Attraktiv villa i skønt område


Nok Danmarks flotteste udestue/orangeri!!! Skal opleves

Meget spændende villa med nok Danmarks flotteste udestue/orangeri  

Beliggende på en blind stikvej i ét af byens mest attraktive kvarterer. Børnevenligt og med ganske kort afstand til skolen, butikscentret og alle tænkelige fritidsfaciliteter i og omkring Hanstholm Hallerne. Boligen er højt beliggende og med kort afstand til Brunbjerg Skrænt med imponerende udsigt over Nationalpark Thy med et fantastisk dyreliv og ikke mindst Vesterhavet.

Boligen er bygget 1980 og i 2003 er der opført den flotteste udestue/orangeri. Med et samlet boligareal på 177 kvm hvortil kommer 52 kvm god og tør kælder. Opført i brune teglsten og med hvide vinduer og listetagpap fra 2007 samt kobber-tagrender. Den 858 kvm store grund er særdeles flot anlagt med bl.a. gode terrasser og flot flisebelagt indkørsel.

Boligen er opført i kvalitetsmaterialer. Huset er indbydende og særdeles præsentabelt med spændende arkitektoniske løsninger og et skønt lysindfald. 

Boligen indeholder: Entré/bryggers med klinker og hvidt bord- /skabsarrangement. Flot køkken/alrum med lyse fronter på køkkenet. Nedgang til den pragtfulde udestue/orangeri, som er bygget til kip så man på den måde får det mest fantastiske lysindfald. Flot nyere renoveret badeværelse med bruseniche, der er gulvvarme i alle klinkegulve, 2 værelser og nedgang til kælder og trappe til 1. sal. 

1. sal indeholder repos, badeværelse med karbad. Stor tv-stue med trægulv og udgang til lukket svalegang. Stort soveværelse.

Kælderen er indrettet med 3 gode disponible rum, kælderen forekommer varm og tør og her kan man nemt lave et skønt hobbyrum eller evt. musikrum.

Endvidere er der muret garage med elport.

En rigtig flot og velholdt bolig, opført i kvalitetsmaterialer fra ende til anden - både inde og ude!

Forhør nærmere hos home Thisted.
1980
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
858 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.719 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,705 / 9.132 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Claus B. Skammelsen
home Thisted

Ejendomsmægler, MDE

clbs@home.dk

96182525

96182525