Havevang 26, 4000 Roskilde

73 m2 villa

Kontant 3.295.000 kr.

Pænt og nydeligt hus på lukket vej!


Næsten 140 gode og anvendelige kvadratmeter med en god kælder!

Byder bl.a. på 2 lyse stuer ensuité, 2 værelser, samt en rigtig god og brugbar underetage med gode anvendelsesmuligheder. Dejlig garage og skøn have. Attraktiv beliggenhed på en rolig vej i fredelige og
børnevenlige omgivelser. Perfekt til børnefamilien, der gerne vil have ro og ikke for lang afstand til byen.

Ejendommen: God, gedigen og velholdt bygning, der blev opført i 1952 og fremstår som en robust ejendom med en skrånende tagkonstruktion. Det er en præsentabel ejendom, der har haft en løbende god vedligeholdelse. Der er flere nye vinduer i huset ligesom mange ruder er udskiftet. Taget er kun ca. 10-12 år gammelt. Facaderne er blevet malet. Varmeinstallation fjernvarme og er løbende blevet serviceret.

Haven: Haven er utroligt hyggeligt anlagt med masser af smuk beplantning, herunder mange flotte træer, buske m.v. Derudover er der selvfølgelig også en stor græsplæne, hvor børnene kan boltre sig og dertil ligger der flere terrasser rundt omkring i haven.

Huset indeholder i Stueplan: Entré. Godt indrettet badeværelse. 2 lyse og sammenhængende stuer.
Velfungerende og godt indrettet køkken med spiseplads. 2 gode og regulære værelser. Kælder: Forrum, der er oplagt til f.eks. kontor. Viktualierum stort og praktisk bryggers. Toilet og 2 store rum med gode muligheder.

Område: Huset ligger i rolige og hyggelige omgivelser i bunden af en lukket villavej i den sydlige del af Roskilde nær det spirende kulturelle miljø i Musicon. I denne del af byen finder du bl.a. Rabalderparken, der er et prisbelønnet aktivitetsområde, som kan lånes til spændende udendørs-arrangementer og events. Rabalderparken er kendt for sit kæmpe regnvandsanlæg, der er omdannet til forskellige skaterfaciliteter i regnvandskanaler og bassiner. Derudover er der grillområder, fitnessredskaber og trampoliner til fri benyttelse. Endvidere kan udendørslivet nydes med gå ture i skovområdet, der ligger bag Østervangsskolen eller i Roskilde Ring med bl.a. disc golf og træningsfaciliteter. Endvidere sikrer du med denne placering ganske kort til alle Roskildes øvrige tilbud, der byder på masser af liv og charme, kulturelle tiltag samt masser af specialforretninger. For her er der kun 5 minutter på cykel til Roskilde´s storblomstrende centrum og sammen med Ro’s Torv kan shoppinglysten og caféhyggen stilles i stor stil, ligesom I med 5 minutter på cyklen når Roskilde Station og derfra nemt kan komme til nær og fjern. I bil kan du være på motorvejen på få minutter.
1952
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
793 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.941 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,294 / 15.958 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sebastian Palmund
home Roskilde

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

sepa@home.dk

5555 4000

5555 4000