Hasselvej 10, Jerne, 6705 Esbjerg Ø

159 m2 villa

Kontant 1.698.000 kr.

159 KVM BOLIG, SAMT 57 KVM GARAGE BELIGGENDE PÅ STILLE VEJ I HYGGELIG KVARTER


STORT KØKKEN/ALRUM I ÅBEN FORBINDELSE - SOLCELLER PÅ TAGET


En stor familievilla er beliggende i en fredelig og hyggelig del af nabolaget. Huset er løbende blevet opdateret og tilbyder den kommende ejer muligheden for at sætte deres eget præg og skabe deres drømmebolig. 

Moderniseringen inkluderer udskiftning af taget og installation af solceller, hvilket giver mulighed for betydelige besparelser på strømregningen.

Inde i huset finder du et praktisk bryggers med rig opbevaringsplads og plads til vaskemaskine/tørretumbler. Det store køkken er velindrettet og har masser af opbevaringsplads. Det er i åben forbindelse med et rummeligt alrum, der skaber de perfekte rammer for familiens daglige samvær. Fra alrummet er der adgang til en stor udestue, der kan have mange forskellige anvendelsesmuligheder og forlænge sommersæsonen.

Badeværelset er pænt og holdt i moderne farver og materialer. På første salen er der en åben repos, der kan bruges som kontor, samt tre gode værelser og et stort soveværelse. 

Derudover er der et rummeligt aktivitetsrum med højt til loftet og synlige hanebåndsspær. Dette rum kan nemt omdannes til to ekstra værelser, hvis det er nødvendigt. Badeværelset på denne etage er i samme stil som det på stueplan og inkluderer et dejligt badekar.

Ejendommen har også en stor garage og en solrig have. For en fremvisning, kontakt home på 75137011. Vi er altid klar til at vise dig rundt.
1961
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.698.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.165 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,504 / 8.209 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Jensen
home Esbjerg

Partner, Ejendomsmægler, Køberrådgiver

mijen@home.dk

75137011

75137011