Hasselvang 7, 2660 Brøndby Strand

118 m2 villa

Kontant 3.495.000 kr.

Charmerende villa med stor, skøn have og central beliggenhed


Gåafstand til S-tog, indkøb og skole

På et hyggeligt vænge super centralt i Brøndby Strand finder I denne charmerende villa. Fra adressen er der kort gåafstand til alt lige fra S-tog til indkøb, daginstitution og indskolingen af Brøndby Strand Skole. De større elever skal heller ikke bevæge sig langt, da deres del af skolen venter fem minutter på cykel herfra.
Grunden er på hele 858 kvadratmeter, og der er masser af udenomsplads, der gør det muligt at udvide med et større boligareal, hvis I har behov. Baghaven vender solrigt mod vest, og I får derfor skøn eftermiddags- og aftensol over hele plænen.
I bydes velkommen i en entré, hvorfra der er adgang til husets to soveværelser. Dernæst et badeværelse, et pænt og velindrettet køkken, et praktisk bryggers med bagindgang og en stor stue med masser af lys, luft og plads. Her er også en dejlig brændeovn og direkte udgang til terrassen mod syd. Stuen har i stil med størstedelen af den øvrige bolig integrerede loftspots, og I skal derfor ikke bekymre jer om ophængning af lamper.
I forlængelse af boligarealet er der et stort udhus med gode muligheder for værksted, hobbyrum eller ekstra opbevaringsplads.
Haven er fantastisk. Her får I en stor, skøn græsplæne med masser af plads til leg og afslapning. Der er store terrasser – både overdækket og under åben himmel. Der er også skønne træer, som bidrager med ekstra sjæl og charme til den dejlige have.
En kort gåtur bringer jer til vandet, hvor I først møder de smukke indersøer, og i næste række venter stranden. Beliggenheden har derfor åbenlyse fordele: Børnevenlig beliggenhed på et lukket vænge, kort vej til vandet og gåafstand til alt, hvad hverdagen kræver (inkl. nem adgang til hele hovedstaden med S-tog).
Hvis I søger et hyggeligt hus med gode muligheder og en skøn have i Brøndby Strand – så book en fremvisning af Hasselvang 7 med det samme.
4Antal rum
1975Ombygget
858 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.845 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,123 / 16.229 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jeppe Krusgaard Andreassen
home Vallensbæk – Ishøj

Butikschef & Ejendomsmægler MDE

jkan@home.dk

70 50 01 00

70 50 01 00