Hans Tausensgade 16, 4200 Slagelse

148 m2 villa

Kontant 3.995.000 kr.

Ejendommen er konverteret til fjernvarme i slut 2022


Attraktiv villa, smagfuldt renoveret med vægt på kvalitet og respekt for den oprindelige stil

Roligt beliggende midt på en af byens bedste og ældste gader finder du denne helt særlige villa, fyldt med charme, karakter og særpræg. Huset har tidligere været beboet af to familier, hvilket har været tilfældet for hovedparten af de karakteristiske huse på gaden.

Hele stue- og førstesalsplan er under sælgers tid gennemgribende renoveret. Alt er foretaget i gennemgående kvalitetsmaterialer for at sikre en flot og rød tråd, hvor særligt bevarelsen af originale detaljer og respekt for husets alder og stil har været i højsædet.
Af detaljer kan blandt andet nævnes B&O link system, Danfoss intelligent app-baseret varmestyring, skorsten belagt med mosaikker i 24 karats bladguld og original stuk restaureret af samme stukkatører, der deltog i restaureringen af Frederik VIII’s palæ på Amalienborg.

Til villaen hører desuden garage og et udhus.

Ankomst til villaen sker via nyanlagt indgangsparti i klassisk rådhusbelægningsstil. Villaen består af store, dejlige og lyse rum, hvor blandt andet fritstående bjælker er med til at give charme og karakter flere steder. 
I stueplan får du præsentabel entré med original, smuk trappe til 1. sal. Fra entréen er der samtidig adgang til henholdsvis kælder, køkken/alrum og stor, lys stue i hele husets bredde. Fra stuen kan man tilgå køkken/alrummet fra en dobbelt glasdør, der oprindeligt var husets to entrédøre. I køkken/alrummet får du masser af lys og plads samt direkte adgang til både en smuk og lys udestue og et praktisk viktualierum.
Førstesalen byder på et lækkert brusebadeværelse med masser af lys fra tilbygget kvist. Derudover er der på førstesalen to gode børneværelser og et stort soveværelse med udgang til balkon. Fra reposafsnittet er der loftlem til 2. sal, som er indrettet med stort og disponibelt rum. Den anvendelige kælder indeholder bryggers, fyrrum, toilet og flere gode disponible rum.

Baghaven er aflukket og anlagt med staudebede og flere terrasser.

Med huset kan medfølge privatejet og fuldt dækkende alarmsystem og tågesikring.

Et hus for den kræsne køber, der går op i kvalitet og originale detaljer, som ikke fås på ethvert gadehjørne.
1929
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
522 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.927 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,593 / 19.235 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steen Grosen
home Slagelse

Ejendomsmægler, Indehaver

grosen@home.dk

58 50 21 10

58 50 21 10