Hammersvej 3, Bramdrupdam, 6000 Kolding

195 m2 villa

Kontant 2.845.000 kr.

195 m² moderniseret villa i attraktivt kvarter i Bramdrupdam.


Få meter fra Marielundskoven, skole, indkøb og sport.

Fantastisk hyggelig villa med en helt perfekt beliggenhed i Bramdrupdam. Hammersvej er en rolig villavej med Marielundskoven som hyggelig genbo. Her er stisystemer gennem skoven direkte fra Kolding Centrum til de skønneste naturområder. Du har indenfor gåafstand både daginstitution, skole, indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter og kort afstand til motorvejen.
Huset er fyldt med charme og gode hyggekroge. Her har inden for de seneste år været flere gode moderniseringer på ejendommen, så ejendommen står fuldstændig indflytningsklar. Her skal bl.a. nævnes nyt fjernvarmeanlæg, tag fra 2019, nyopført garage med dobbelt carport, badeværelse fra 2016 og flot moderniseret køkken.
Boligens 195 m2 fordeler sig på halvandet plan samt et kælderrum. Stueetagen byder velkommen i praktisk og rummeligt bryggers. Herfra adgang til husets hjerterum, der folder sig ud med et stort og lækkert køkken-alrum med elementer fra Svane, ovne i god arbejdshøjde og lyse fliser på bagvæggen over køkkenbordet - her er også viktualierum med nedgang til kælderrummet, der egner sig perfekt til vinkælder.

Fra alrummet er der udgang til en overdækket terrasse, mens der fra den tilstødende stue er udgang til yderligere en af de i alt fire terrasser, som grunden byder på. Alrummet leder dig videre ned i tilbygningen, som består af en lys og meget rummelig stue med gulvvarme og det flotteste sildebensparket – man drages mod de store vinduer, der omkranser Marielundskovens trækroner. Til at fuldende boligen får du en dejlig have med frugttræer og lækroge. Stueplan rummer også et godt soveværelse samt et stort badeværelse fra 2016 -derudover et værelse/kontor/lokale med mulighed for klinik eller lignende – lokalet har egen indgang.

Oppe på førstesalen møder du en repos, der fører til to store værelser samt et badeværelse med badekar og flot microcement gulv. Fra det ene værelse har du udgang til en skøn tagterrasse med enestående udsigt.
Book en fremvisning og mærk stemningen på dette skønne sted.

1952
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal toiletter
800 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.629 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,523 / 13.725 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33