Hælderne 15, 2850 Nærum

233 m2 villa

Kontant 9.995.000 kr.

Liebhaveri og charme i børnevenligt kvarter


Over 300 etagemeter i plug'n play stand

Kom og oplev et fantastisk hjem på Hælderne 15, 2850 Nærum! Dette hus er blevet totalt renoveret i 2021/2022, og står nu klar til at imponere selv den mest kræsne køber. 
Ejendommens beliggenheden bliver heller ikke meget bedre i Nærum, men kun et "stenkast" fra Dyrehaven, en stille børnevenlig villavej og gåafstand til indkøb, skole og offentlig transport. 
En unik mulighed for at få over 300 etagemeter lækker bolig, hvor ALT bare spiller. 

Den nydelige murstensvilla giver jer en varm velkomst, og i den rummelige entré får I en forsmag på de elegante rammer. Det røgede egetræsgulv drager jer videre herfra og ind til køkken-alrummet, der er placeret i ét med stuen. Stemningen her er noget for sig, og det er kombinationen af herlige lysindfald, åben etageadskillelse med loft til kip, synlige bjælker og eksklusive finesser, som giver det perfekte indtryk. Køkkenet er en attraktion i sig selv med sorte Multiform-elementer, en dekorativ Kvartsit-bordplade og smagfulde messingdetaljer. Det er også fra hjerterummet, at I har udgang til haven foruden den skønne udestue. Sidstnævnte bliver en fantastisk oase, der lader jer forlænge sommeren, især med brændeovnen som supplement til solvarmen. Stueplan byder yderligere på tre værelser og et badeværelse med badekar, mens førstesalen giver jer en møblérbar repos, endnu et badeværelse, et ideelt kontor og et forældresoveværelse med et tilhørende stort walk-in-closet. I kælderen har I flere disponible rum til rådighed. 

Udenfor er også et kapitel for sig og selvfølgelig er alt også gennemtænkt her. Haven er smagfuldt Hegnet af til vejen og med stor dobbelt carport, der helt nyt rullegræs, store nyanlagte solterrasser på begge sider af huset og en fantastisk smuk beplantning som sikre 100% privatliv. 

Går I omtrent 150 meter ned ad den stille vej, kan I skimte Jægersborg Dyrehave, og knap tre kilometers cykeltur herigennem bringer jer til stranden. I modsatte retninger har I alle fornødenhederne, og mindre end halvanden kilometer fører jer til spisesteder, handlemuligheder, gymnasium, skole, pasningstilbud og Nærum Station.

Kontakt os i dag for at planlægge en fremvisning og oplev selv alt, hvad dette fantastiske hjem har at tilbyde!

1954
Byggeår
10
Antal rum
2
Antal toiletter
1207 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

9.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

8.170 kr.

Udbetaling

500.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

60,963 / 49.076 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolaj Starup Kjelfred
home Holte

Partner & Ejendomsmægler, MDE

nkjo@home.dk

45 41 01 44

45 41 01 44