Haderslevvej 80, 6200 Aabenraa

156 m2 villa

Kontant 1.275.000 kr.

Villa med plads til den store familie


Bo centralt nær Nørreskov

Her får I en central beliggenhed i Aabenraa, hvor I bor nær natur, vandet, alt til hverdag og centrums mange tilbud. Det er en nydelig villa med fjernvarme og fuld kælder, som er klar til jeres fremtidsplaner, og med i alt seks værelser og badeværelse på begge etager er der skabt en god base for jeres familieliv. Haven er nem at holde, da der er lagt fliser.
I bor blot 350 meter fra Nørreskov, så det bliver dejligt at kunne søge ud i naturen, mens I også let kan cykle til vandet med bademuligheder, sejlsportsklubber og meget mere. Bussen stopper mindre end 200 meter fra huset, men der er kort til centrum, så I tager snildt cyklen, når I vil i gågaden eller nyde et godt måltid hos et af de mange spisesteder. Skolebørnene skal heller ikke træde særligt længe i pedalerne for at nå frem, og på samme vis har I indkøb og pasningstilbud i en radius af lidt over én kilometer.
Boligen er godt indrettet med et lyst spisekøkken, hvorfra I kan gå direkte ud på en stor altan med en flot udsigt. På samme vis er der fra den hyggelige stue adgang til en overdækket terrasse, så I sommeren lang kan udviske grænsen mellem inde og ude. I stueplan er der også et badeværelse og to værelser, hvoraf det ene har adgang til samme altan som spisekøkkenet.
Går I nedenunder er der mere plads, og boligen har en fuld kælder med fire værelser, hvoraf ét er med havedør, garderobe, et disponibelt rum og et badeværelse.
Haven er utrolig vedligeholdelseslet, da der er lagt fliser, ligesom I kan nyde solen på den lækre træterrasse.
1961
Byggeår
7
Antal rum
2
Antal toiletter
716 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.275.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.406 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,884 / 6.165 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karsten Frehr
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

frehr@home.dk

74624045

74624045