H C Ørsteds Vej 42, 5700 Svendborg

115 m2 villa

Kontant 1.595.000 kr.

Velindrettet 1-plansvilla dejlig tæt på Svendborg By


Stille villakvarter med skøn baghave og dejlig overdækket terrasse

Der er en dejlig atmosfære i denne villa på H C Ørsteds Vej i Svendborg. Det fine hus byder på 115 kvadratmeter, og hjemmet har en overkommelig indretning i ét plan. Indendøre kan I blandt andet se frem til en stue med ovenlysvinduer, og værd at fremhæve er også det lækre soveværelse. Her er godt med plads og et stort, nyt vinduesparti, der giver grønt udsyn til den frodige have.
Ejendommen er fra 1952, og den fremstår med pæn facade, hvide vinduesrammer og sadeltag. Det positive førstehåndsindtryk fortsætter indenfor, hvor hele boligen er holdt i hvidt med klassiske listelofter.
Planløsningen inkluderer et køkken og den førnævnte stue samt soveværelset og et dobbeltværelse. I det store soveværelse sørger det indbyggede garderobeskab for optimale opbevaringsforhold, og skydedøren leder direkte ud til en fliseterrasse.
I stuen er der ligeledes terrassedør, og takket være den gode loftshøjde og de velplacerede ovenlysvinduer er her en skøn rumfornemmelse. Stuen kan både indrettes med sofamøblementet og et spisebord, og i køkkenet er der plads til en spisekrog. Køkkenet er udført med lyse skabs- og skuffeelementer og har nyt trægulv.
Afslutningsvis indeholder boligen et badeværelse, en entré og et bryggers, som har adgang til et praktisk depotrum.
Huset omgives af den hyggelige have, der har mange blomster og forskellige buske samt æbletræer. Udover fliseterrassen har haven tillige en overdækket og delvist lukket terrasse samt et skur. Med til ejendommen følger også en carport på 20 kvadratmeter.
Boligen ligger i et roligt villakvarter i Vestre Bydel – tæt på Vestre Skole og Sofielund Skov. Fra adressen er der cirka 550 meter til nærmeste supermarked, og I kan spadsere til Svendborg Storcenter på små 12 minutter. Cykelturen til centrum tager desuden kun omkring syv minutter.
4Antal rum
1985Ombygget
722 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.704 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,263 / 7.309 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Mahler
home Svendborg

Ansvarlig indehaver & Ejendomsmægler MDE

markm@home.dk

62214200

62214200