Gyvelvej 18, 4540 Fårevejle

172 m2 villa

Kontant 1.345.000 kr.

Charmerende villa i 2 plan - kort afstand til både indkøb og togforbindelse direkte til KBH.


Gyvelvej, 4540 Fårevejle

Villaen på Gyvelvej er yderst attraktiv for børnefamilien med op til tre børn i alle aldersgrupper. Her er I tæt på alt det, der får hverdagen til nemt at hænge sammen, i en velindrettet bolig med en hyggelig og nem have.
Over to velindrettede plan fordeler pladsen sig her på super planløsninger, der udnytter de tilgængelige kvadratmeter optimalt. Her er ingen spildplads og gode muligheder for både at nyde samvær med familien og for at trække sig lidt tilbage for sig selv.
I stueplan bydes I indenfor via en lys og rummelig entré med trappe til førstesalen og videre adgang til de resterende rum på etagen. Her finder I det ene af husets i alt fem værelser, Pænt badeværelse, et lyst og velindrettet spisekøkken, bryggers med egen indgang samt en stor, dejlig stue med Pilleovn og udgang til den sydvendte del af haven via en god og hyggelig Udestue.

Pladsen på husets førstesal fordeler sig over en lys og rummelig gang, fire rummelige og lyse værelser.

Faciliteterne i huset har nogle år på bagen, men overalt fremstår alt både yderst velholdt og absolut brugbart. Dette gør sig gældende på både badeværelse, og i husets køkken, som er indrettet i et lyst og tidsløst udtryk med rigelig skabs- og bordplads.
Haven er anlagt med et minimum af vedligeholdelse for øje. Her er der, med udgang fra stuen, etableret en skøn, træterrasse, der markant øger muligheder for ophold udendørs. I haven er der plads til, at både voksne og børn frit kan udfolde sig og her er desuden opført et praktisk skur med plads til både brænde, redskaber og værkstedfaciliteter.
Ejendommen er ligeledes en stor garage, hvor man har mange anvendelsesmuligheder samt en integreret dobbelt carport med plads til 2 biler.

Fårevejle Stationsby er omringet af smuk natur der byder på både populære badestrande og skønne skovområder med MTB-ruter, naturlegeplads og skovfitness. Byen har et aktivt foreningsliv, der afholder hyggelige arrangementer gennem hele året og her er desuden gode indkøbsmuligheder, børnehuse og skole indenfor gåafstand af huset.
1962
Byggeår
5
Antal rum
730 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.345.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.275 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,357 / 6.485 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mike Kargaard Jørgensen
home Asnæs

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

mjor@home.dk

59 65 01 65

59 65 01 65