Gyvelhøj 2, 6100 Haderslev

157 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Haderslev


Roligt beliggende villa med plads til hele familien

Med en attraktiv beliggenhed og med dejlig idyllisk have i villakvarter i det sydlige Haderslev, møder man denne velholdte arkitekttegnede villa. Villaen er beliggende nær grønne områder, men samtidig blot få minutter fra Haderslev midtby, samt med kort afstand til diverse uddannelsesinstitutioner, daginstitution, idrætshal og indkøbs-muligheder.

Boligen på Gyvelhøj 2 byder indenfor i en stor og rummelig entre med skabsvæg. Lyst og arbejdsvenligt køkken med god skabs- og skuffeplads og med plads til en spisekrog. Hyggelig spisestue med godt lysindfald fra de sydvestvendte vinduespartier og med skydedør ind til dagligstuen. Ønsker man sig et stort køkken-alrum er der evt. mulighed for at åbne op og sammenlægge de to rum. Stuen er lys og indretningsvenlig og brændeovnen er med til at skabe et hyggeligt element i stuen, hvor varmen der breder sig i rummet kan nydes på de kolde aftener.

I modsatte ende af huset finder vi en god værelsesafdeling, med soveværelse med faste skabe og to lyse børneværelser, hvor det ene også har faste skabe. Her finder vi også det ene af husets to badeværelser med bruseniche og husets bryggers med plads til vaskefaciliteter og opbevaring. På modsatte side af bryggerset ligger bagindgangen som fordeler et praktisk viktualierum, et ekstra værelse, samt husets andet badeværelse med bruseniche. Perfekt som separat teenageafdeling.

Til villaen hører der en carport og to gode udhuse med plads til opbevaring. Udenfor venter en dejlig stor have da ejendommen består af to matrikler. Her er der gode muligheder for at udfolde kreative aktiviteter eller slappe af på terrassen.

Kunne I tænke jer at opleve det hele på nærmeste hold ved en fremvisning? Så tøv ikke med at kontakte os på 74 53 05 45 og få mange flere detaljer – vi glæder os til at byde jer velkommen.

1962
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
872 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.336 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,262 / 7.189 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nørgaard Nielsen
home Haderslev - Vojens

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jakoni@home.dk

74530545

74530545