Gyden 4, Fynshav, 6440 Augustenborg

134 m2 villa

Kontant 749.000 kr.

Velholdt familievilla i Fynshav med god indretning


Tæt på skole, indkøb og skøn natur

Villaen her på Gyden 4 i Fynshav tilbyder jer en indbydende og velholdt ramme om familielivet med god plads til både store og små familiemedlemmer – og til de fælles hyggestunder. Der er nemlig hele fire værelser, og dertil kommer skønne opholdsmiljøer inden døre samt solrige terrasser udenfor.
Ejendommen ligger i et trygt og roligt nærmiljø, hvorfra I får let adgang til både hverdagens faste indslag og de dejlige naturarealer, der omgiver byen. I kan eksempelvis nå de nærmeste skovstier inden for få minutter til fods, og det tager ikke meget længere tid at gå til Fynshav Børneunivers, hvor der både er skole og pasningstilbud for de yngste familiemedlemmer. Dagli’Brugsen i byen venter ligeledes inden for gåafstand, og derudover kan I nå de mange gode indkøbsmuligheder i Sønderborg efter et kvarter i bil.
Der er tale om en etplansvilla fra 1976, og ejendommen har en spændende arkitektur, som blandt andet karakteriseres ved sine store vinduespartier, der sørger for at dejligt lysindfald i hjemmet. Dette gælder ikke mindst i husets udestue, hvor der desuden er loft til kip, hvilket bidrager yderligere til den gode rumoplevelse.
Udestuen får I adgang til direkte fra en stor opholdsstue, som også skal fremhæves for at have brændeovn. I såvel udestuen som i opholdsstuen er der mulighed for at indrette både en god hygge- og spiseafdeling, og som yderligere et plus er der også basis for at indrette en spiseplads i køkkenet. Derudover ligger køkkenet i direkte forlængelse af opholdsstuen, så her er potentiale for at etablere ét stort, åbent opholdsmiljø, hvis det er på jeres ønskeliste, når det gælder boligdrømmene.
I forhold til værelserne i huset, får I som nævnt fire af slagsen, og mens det største af disse ligger i forbindelse med opholdsstuen, får I adgang til de tre øvrige fra entréen. I denne del af huset finder I også et badeværelse med bruseniche samt et praktisk viktualierum.
Endelig rummer boligen også et bryggers, og det er på praktisk vis placeret sådan, at det udgør et bindeled mellem køkkenet og ejendommens garage. I kan derfor se frem til at få så let adgang som muligt fra bagagerummet til køleskabet og køkkenskabene, når bilen skal tømmes for indkøbsposer. Derudover er det værd at nævne, at garagen har plads til, at I kan indrette et godt værksted, hvor familiens hobbyprojekter kan udfoldes.
Kontakt os allerede i dag og få mange flere detaljer ved en fremvisning.
1976
Byggeår
5
Antal rum
779 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

749.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.306 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,711 / 3.680 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Lyng Nielsen
home Sønderborg

Ejendomsmægler MDE

jalyn@home.dk

74426575

74426575