Købsaftale underskrevet

Guldtoft 14, Avnbøl, 6400 Sønderborg

130 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

Velholdt familievilla på rolig beliggenhed


Med god planløsning og dobbeltgarage

Guldtoft 14 i Avnbøl præsenterer en charmerende boligmulighed for dem, der søger det rolige liv i landlige omgivelser i et godt lokalsamfund. Denne bolig tilbyder ro væk fra byens travlhed og er velegnet til dem, der værdsætter en mere afslappet livsstil og alligevel kun 10 minutters kørsel til Sønderborg. 

Boligen er flot moderniseret med b.la. et helt nyt køkken i gode tidsløse materialer. 

Ejendommen har en utroligt velindrettet planløsning, hvor man kan fange sig selv i at tænke, at boligen føles meget større end den er. Der tilbydes 4 værelser, hvoraf det ene bliver brugt til et kontor, et badeværelse samt et toilet, hvoraf alt dette fordeles fra husets køkkenalrum der har åben forbindelse til opholdsstuen - et skønt og åbent miljø til de hyggelige familiestunder. 
Herfra er der desuden adgang til en stor udestue mod syd, der tilbyder ekstra gode kvadratmeter med kig ud mod åben mark. 

Der er en god rød tråd i gulve og lofter, som står flotte og stilfulde. 

Tilhørende villaen er en stor dobbeltgarage med elektriske porte. I garagen er der god plads til opbevaring og så er der som ekstra bonus allerede forberedt til en ladestander til elbil.

Haven er skøn og let passeligt anlagt. Der er et dejligt og lukket terrassemiljø mod syd, hvor sommerdagene kan nydes meget uforstyrret. 

Alt i alt en meget velholdt villa, der er klar til indflytning. 

Bestil en fremvisning allerede i dag - Vi glæder os til at byde dig velkommen! 
5Antal rum
1975Byggeår
2Antal toiletter
946 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Lyng Nielsen
home Sønderborg

Ejendomsmægler MDE

jalyn@home.dk

74426575

74426575