Gudmevej 4, 5874 Hesselager

172 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

Stor villa med tilhørende erhvervsbygninger


Familievenlig beliggenhed tæt på indkøb og skole

Søger I en bolig med god plads til familien, og hvor der samtidig er mulighed for at drive erhverv fra hjemmeadressen? Så er denne ejendom i Hesselager værd at se nærmere på. Den stemningsfulde villa byder på 188 kvadratmeter, og hertil følger en muret garage og en værkstedsbygning.
Garagen er på 52 kvadratmeter, og værkstedet rummer 209 kvadratmeter. Bygningen har eget toilet, og loftet er på praktisk vis udnyttet til lager.
Villaens boligareal er fordelt over halvandet plan, og huset har tillige en kælder på 28 kvadratmeter. Der er adgang til hjemmet via en elegant hall, hvis gulv er lagt i klassisk sildebensmønster. Bemærk også de høje vægpaneler og den smukke trappe til førstesalen.
Fra hallen er der forbindelse til den ene af tre stuer en suite, der alle forenes af franske døre. Samtlige stuer fremstår med dekorative lofter og pæne, ensartede gulve. Den ene stue ligger i åben forbindelse med køkkenet, som er dejligt rummeligt. Køkkenet har charmerende skakternet gulv og hvide fyldningselementer samt halv kogeø med stenbordplade.
I forlængelse af køkkenet får I endnu et opholdsrum i form af en vestvendt udestue. Denne er udført med ovenlys og har flere terrassedøre, heriblandt ud til en hyggelig, overdækket terrasse.
Stueplanet afrundes af et gæstetoilet, mens der er separat bad og toilet på førstesalen. Etagen er indrettet med tre værelser og et stort soveværelse, der har walk-in-closet.
Den ugenerede have er anlagt med flere terrasser samt frodige buske, små træer og dekorative stenbede.
I Hesselager er der både supermarked, apotek og lægehus samt børnehus, skole og et rigt foreningsliv. Byen omgives af skønne naturarealer, og I kan cykle til vandet på cirka 15 minutter. Køreturen til såvel Svendborg som Nyborg tager desuden små 20 minutter.
5Antal rum
1912Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.284 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,532 / 9.101 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Bo Christiansen
home Svendborg

Ejendomsmægler MDE

anbo@home.dk

62214200

62214200