Købsaftale underskrevet

Grønløkke 2, Jegerup, 6500 Vojens

100 m2 villa

Kontant 395.000 kr.

Jegerup


Hyggelig villa beliggende i godt lokalsamfund

I den hyggelige landsby Jegerup ca. 4 km udenfor Vojens udbydes denne veludnyttede villa, der oprindelig er opført i 1968, til salg. Her bor man landligt placeret og alligevel med gode naboer omkring sig. I byen er der et stort multihus med aktivt foreningsliv, hvor der er mulighed for at dyrke mange former for fritidsinteresser og deltage i de forskellige sociale arrangementer der arrangeres for hele familien i løbet af året.

Indretningen byder på: Entré der åbner op til fordelingsgang. Lukket køkken i lyse elementer og med en hyggelig spisekrog. I praktisk forbindelse med køkkenet finder vi bryggers med plads til vaskefaciliteter og egen indgang. Fin opholdsstue med plads til spisebord og sofakrog. Fra opholdsstuen er der udgang til udestuen, som er med til at forlænge sommerperioden i begge ender. Soveværelse med skabsvæg og to lyse børneværelser. Herudover finder vi husets badeværelse med bruseplads.

Til boligen hører 30 m2 garage med integreret værksted i enden og der er ligeledes gode parkeringsmuligheder i den grusbelagte indkørsel. Haven er enkelt anlagt med indkørsel til garagen og hyggeligt terrasseområde omkranset af flotte blomsterbede og buske.

Her får i en veludnyttet bolig med gode muligheder for at sætte eget præg og skabe netop jeres drømmebolig. Bestil din fremvisning hos home Haderslev – Vojens allerede i dag på 74 53 05 45.

4Antal rum
1968Byggeår
786 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hans Plesner Drud
home Vojens

Indehaver

drud@home.dk

74530545

74530545