Ny pris

Grønlandsvej 23, 4200 Slagelse

194 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Centralt beliggende og rummelig villa


317 etagemeter med mange muligheder

Utrolig rummelig og næsten majestætisk byvilla med en dejlig beliggenhed på blind vej og alligevel tæt på såvel forretningslivet som skole, boldbane og sportshal.

Fra husets sydvestlige ende indgangsdør til entréen med direkte forbindelse til såvel åbent køkken som til 2 gode værelser heraf det ene med rummelig skabsvæg, samt et gæstetoilet.
Køkkenet i vinkel har udgang direkte til overdækning med videre forbindelse til den hyggelige træterrasse med kig til haven. 
Desuden trappegang med flot adgang til 1. salen og til lys, indbydende stue med dobbeltdøre til terrassen og fin plads til at samles om såvel spisebordet som i sofahjørnet.

På 1. salen 2 værelser med skabsvæg, toilet samt stort soveværelse, opdelt af skabsvæg og med oplagt mulighed for påklædningsværelse. Fra dette skønne, lyse rum udgang til en altan med flot kig over byens tage.

Kælderen er i god stand, og her er indrettet med godt trapperum med vaskefaciliteter, badeværelse med brus, 3 rummelige, disponible rum samt integreret garage, som tillige har dør og port mod indkørslen.

Det skal bemærkes, at kælderen ikke er godkendt til bolig, men altså byder på utallige muligheder til for eksempel hjemmekontor, hobby- eller spillerum eller måske bare hyggerummet/gemmestedet for familiens teenagere og/eller legebørn.

I den dejligt lukkede have findes både dejligt drivhus, udhus, som af sælger benyttes til værksted, samt utallige hyggekroge med eller uden flisebelægning, men dog med alskens grøn beplantning og plads til blomsterkrukker.

Har du lyst til at besigtige denne rummelige villa, så ring til home Slagelse på tlf. 58 50 21 10.1945
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal toiletter
700 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.199 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,346 / 12.001 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steen Grosen
home Slagelse

Ejendomsmægler, Indehaver

grosen@home.dk

58 50 21 10

58 50 21 10