Griegsvej 108, 9200 Aalborg SV

155 m2 villa

Kontant 3.650.000 kr.

Eftertragtede Frejlev - Flot lys nybygget familievilla med flotte materialevalg og optimal planløsning


Skøn sydvestvendt have med dejligt terrassemiljø

I det eftertragtede nybyggede område i Frejlev er der nu mulighed for at få en yderst attraktiv familievilla. Den rummelige villa fra 2021 er bygget med særdeles flotte materialevalg og er vedligeholdelsesfri. Nyd aftenerne og fritiden på den sydvestvendte have med dejligt terrassemiljø og med view over skoven.
Tæt på alt, hvad hjertet begærer
Frejlev er eftertragtet på grund af dens korte afstand til Aalborg som kan nås på 7 min. i bil og samtidig har du nemt til skov og fantastisk natur hvad enten du ønsker en tur i skoven med familien eller en tur til St. Restrup herregård, kan dette nås til fods på 10 min. Boligens stilbevidste valg og beliggenheden går hånd i hånd, nærområdet sørger for alt hvad familien har brug for, hvad enten det er skole, SFO, børnehaver eller indkøbsmuligheder. Trænger I til en kop kaffe på vejen så kan vejen lægges forbi den lille butik med lækker kaffe og søde sager til den ”sultne” tand. I skolens hal er der træning for hele familien med yoga til mor, padel til faren eller fodbold til børnene, Frejlev er trygt, hyggeligt og roligt.

Moderne indretning med lave energi- og driftsomkostninger!
Den rummelige familievilla er nærmeste nabo til skoven, og når du ankommer på adressen, træder carporten som det første frem med plads til bilen. Indenfor bydes der velkommen i en god entre med plads til overtøj og sko og ved din venstre side er der et funktionelt bryggers med vaskemiljø og grovkøkken. Villaen rummer 3 gode værelser og gæstebadeværelse med muret bruseniche og væghængt toilet. Træder du længere ind, kommer du ind i husets centrale hyggekrog, hvor der kan forberedes mad i det smukke åbne køkken med masser af skabsplads og forrådskammer, samtidig med at børnene kan lave lektier eller læse en bog i den hyggelige alkove. Fra stuen træder man ud på den skønneste terrasse med udgang til haven, hvor der er rigelig plads til alle havemøbler, trampolin mv. Fra køkkenet er der direkte adgang til stuen som ligeledes har udgang til haven. Forældreafdelingen rummer egen walk-in closet, skønt soverum og badeværelse, så man ikke skal skændes over, hvor lang tid man bruger på badeværelset.
Til huset hører der redskabsskur med, som kan bruges til cykler, opbevaring af havemøbler for vinteren og hvad, man ellers måtte have brug for.

Ring allerede i dag på 98 18 62 00 for fremvisning! 
2021
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.650.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.996 kr.

Udbetaling

185.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,467 / 17.605 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peter Hjortlund
home Aalborg - Hasseris

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

peterh@home.dk

98 18 62 00

98 18 62 00