Grevetoften 23, 2670 Greve

147 m2 villa

Kontant 4.395.000 kr.

Udsøgt familie villa med masser af plads, smuk udsigt


Indflytningsklar og veldisponeret bolig

I et rolig og idyllisk kvarter, finder I denne charmerende bolig beliggende på Grevetoften 23. Denne bolig er en perle i den pulserende by og udstråler ægte dansk hygge, samtidig med kort afstand til hverdagens fornødenheder og faciliteter.
Huset fra 1988, præsenterer sig flot udefra i en klassisk stil, som tilføjer karakter og varme til husets udseende. Det skråtstillede tag og de smukke vinduesrammer fuldender det æstetiske udtryk. Når man træder ind i boligen, bliver man mødt af den indbydende entre, med gennemgående klinker med gulvvarme, og en åben indretning, som skaber en følelse af rummelighed og sammenhæng. Hertil bliver I ført ind i køkkenalrummet, som er hjertet i hjemmet. Køkkenet er en drøm for den madglade med moderne apparater og en central køkkenø, der fungerer som et naturligt samlingspunkt for familie og venner. Herudover er der også et flot badeværelse i stueplanet. Fra køkkenalrummet har I adgang til nogle dejlige terrasser, hvoraf den ene er overdækket. Man har her mulighed for både at grille og slappe af udendørs og endda i en ugeneret have. 
Stuen, der ligger i forlængelse af køkkenet, er et ideelt sted at nyde hyggelige stunder sammen. Hertil brydes rummet af store vinduer, der giver rigelig naturligt lys og en fortryllende udsigt over baghaven.
1.salen byder ligeledes på stor repos med mulighed for en hjemmearbejdsplads, 3 værelser samt badeværelse i nydelig stand.
I kommer til at bo på en attraktiv adresse, hvor der er fri udsigt over horisonten og de smukke marker. Grevetoften er en rolig og børnevenlig vej, hvor det kun er beboerne selv, der trafikerer vejen, og omgivelserne er fantastisk fredfyldte og naturskønne. Dertil er Greve skov værd at nævne, her er der rig mulighed for hyggelige gå eller løbeture, og der er direkte stiadgang fra landsbyen.  

Huset er derfor et oplagt køb til familien, der drømmer om rolige, landlige omgivelser, hvor der samtidig er kort vej til alt lige fra skole til indkøb, fritidsaktiviteter og S-tog.

Samt er der fine busforbindelser til landsbyen. 

Vi glæder os til at fremvise huset. 
4Antal rum
1988Byggeår
2Antal toiletter
900 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.062 kr.

Udbetaling

220.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,275 / 20.376 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ken Stenhøj Jørgensen
home Greve-Karlslunde

Ejendomsmægler MDE

kesj@home.dk

70 500 100

70 500 100