Gravlevvej 13, Gravlev, 9520 Skørping

156 m2 villa

Kontant 1.695.000 kr.

Rummelig villa med Gravlev Kilde som nabo


Gravlevvej 13

På Gravlevvej 13 får I en ganske særlig nabo, nemlig Gravlev Kilde. Kilden er utrolig smuk og fra ejendommen, kan I nyde den dejligste udsigt udover kilden som smukt snor sig i naturskønne omgivelser inden de løber ud i Gravlev sø.

Ejendommen er beliggende på en lukket vej på en stor naturgrund på 1355 kvm. Selve villaen rummer 156 kvm fordelt på to plan. Stueetagen byder velkommen i entréen, hvorfra der er adgang til køkkenet og den store stue. Ydermere byder stueetagen på badeværelse med bruseniche, walk-in og en gang/trappe opgang, hvor der er plads til at indrette med kontor. 
Selve 1 salen byder på fordelingsgang, som fordeler op til hele fire værelser. Væggene er ikke bærende og gulvet er gennemgående, så ønsker man en anden indretning af 1 salen, vil det være muligt at etablere dette. 

Til ejendommen tilhører udhuse som i dag fungerer som teknikrum og med gode opbevaringsmuligheder.  

Grunden er kuperet og med indrettet med flere hyggekroge, hvor der fra er den skønneste udsigt til Gravlev Kilde fra flere af dem. 

I Gravlev vil i ikke blot opleve at i bor utrolig naturskønt, men sammenholdet i byen er også utrolig godt. Byen byder på fælleshus, legeplads og sociale arrangementer. Beliggenheden er helt i top for familien som ønsker den naturskønne beliggenhed og gerne vil dyrke naturen. Rebild Bakker ligger på den anden side også er det muligt at gå en dejlig gåtur omkring Gravlev Sø.
Pendler du til arbejde, kan motorvejen i både syd- og nordgående retning nås på små 10 minutter. Både Støvring og Skørping by, ligger i kort afstand fra Gravlev og her findes alt, som I behøver i hverdagen - begge byer byder på skole, fritidsaktiviteter, offentlig transport og indkøb.
1947
Byggeår
6
Antal rum
1355 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.577 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,506 / 8.217 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Brosbøl Nymand
home Støvring

Indehaver & ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver

nymand@home.dk

98 37 30 00

98 37 30 00