Købsaftale underskrevet

Granvænget 2C, 2680 Solrød Strand

190 m2 villa

Kontant 5.995.000 kr.

Stort og familievenligt kvalitetshus nær vandet


Flot og funktionelt dansk Trelleborg 0-energi træhus fra 2004

Velkommen til dette smukke, sortmalede Trelleborg 0-energi træhus, der er i fantastisk flot stand både indvendigt og udvendigt. De gedigne træfacader har de helt rigtige sprossede vinduer, og I får en bolig, hvor gedigent håndværk kombineres med kvalitetsmaterialer.
I får en 100 % indflytningsklar bolig fra 2004, der løbende er flot vedligeholdt. Der er Genvex varme i alle rum, samt gulvvarme på toiletterne og bryggers. Hvilket giver en behagelig fordeling af varmen og ingen spildplads til radiatorer. Der venter jer en indretning med mange værelser og god mulighed for at samles i familievenlige opholdsrum med masser af lys og luft. En ekstra bonus er den isolerede garage, der er indrettet som slyngelstue, men også har fantastisk potentiale som træningsrum/hobbyrum.
Planløsningen byder ind med i alt fire soveværelser, to nydelige badeværelser, et fantastisk flot køkken/alrum, en stor stue med lys fra tre forskellige verdenshjørner og en pæn entré såvel som et stort og praktisk bryggers med tilhørende viktualierum.
Det er oplagt at indrette en forældreafdeling i førstesalens nordvendte afdeling, hvor I får et stort master bedroom med loft til kip og walk in-closet. På modsatte side af reposen er der to skønne (børne)værelser, og øverste etage har et stort og familievenligt badeværelse med både bruseniche og badekar. Fra førstesalen er der også udgang til en stor balkon med skøn morgensol fra øst – her får I en pragtfuld start på dagen i forlængelse af sovegemakkerne.
I haven venter nogle store, solrige terrassearealer og en dejlig græsplæne. Grunden har en skøn størrelse, der gør havearbejdet overkommeligt. Samtidig er der masser af plads til både leg og afslapning, og solen kan nydes fra morgen til aften; afhængig af hvor I opholder jer i haven. Der er skønne muligheder for at indrettet forskellige sol- og hyggekroge på begge sider af huset. Prikken over i ’et er uden tvivl udendørsbruseren, hvor der er varmt vand. Her kan I bade i det fri hele sommeren.
Beliggenheden er kendetegnet ved smuk natur og et aktivt nærmiljø med indkøbsmuligheder, skole, daginstitution, godt foreningsliv og nem adgang til S-tog.
Jersie er med andre ord en attraktiv perle ved Køge Bugt, og med kun otte km til Køge og 30 km til København er det også en beliggenhed, som er fordelagtig for pendlere, der vil bo i naturskønne omgivelser tæt ved vandet.
Alt i alt en stor, skøn og yderst velholdt villa med udearealer i særklasse.

2004
Byggeår
6
Antal rum
2
Antal badeværelser
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.268 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

36,817 / 29.030 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mikkel Bergstrøm
home Solrød

Partner & Ejendomsmægler MDE

miber@home.dk

70 500 100

70 500 100