Grantoften 13, 7100 Vejle

200 m2 villa

Kontant 6.195.000 kr.

Ny funkisvilla på én af områdets bedste grunde i 1. række til skoven


Alt er gennemført, indflytningsklar og velindrettet

Er du til 180 graders udsigt, naturskøn beliggenhed og kort afstand til Vejle centrum, kunne denne nye villa være noget for dig.
Beliggende på det attraktive og naturskønne St. Grundet i 1. række med fri udsigt til den skønneste natur, finder du denne nye villa. Boligen byder på 200 kvm bolig med en yderst funktionel indretning og fremstår 100% indflytningsklar. Ideel for børnefamilien, som sætter pris på kvalitet og den bedste beliggenhed.
Indvendigt er huset, som har gulvvarme overalt, indrettet med entré, godt bryggers med meget skabsplads. Børneafdeling med 3 gode børneværelser, fordelingsgang med Velux ovenlysvindue, værelse/kontor samt badeværelse med brus. Lækkert køkken / alrum med imponerende lysindfald og en smuk udsigt mod skoven, som ganske enkelt skal opleves. Herudover adgang til viktualierum. Opholdsstue, som ligeledes er med smukke udsigtsforhold, ligger forskudt af alrummet. Forældreafdelingen indeholder soveværelse, walk through closet samt lækkert badeværelse med brus. Fra både alrummet og stuen er der udgang til overdækket terrasse, hvor naturen kan følges på 1. række.
Herudover en bred dobbelt integreret carport med tilhørende isoleret redskabsrum.
Der er genvindingsanlæg, lydlofter næsten overalt samt 3-lags Rationel træ-alu vinduer.
Med sin beliggenhed på St. Grundet, for enden af lukket vænge, får du her den optimale beliggenhed for dig som gerne vil have trygge rammer for børnene. Mulighederne for lange gåture eller en tur på mountainbiken er optimale. Stisystemerne, som du bl.a. har tæt ved boligen, fører dig både rundt i området, men også ned til Vejle centrum eller til skovområdet få hundrede meter fra boligen. Ligeledes har du let adgang til motorvejsnettet i både nord-, syd- og vestgående retning. Alt i alt, har du her muligheden for at blive ejer af 200 kvm velindrettet villa med et minimum af vedligeholdelse. –ovenikøbet i 1. række til naturen med storslået udsigt.
Kontakt home Vejle på 75 822 811 for en fremvisning af boligen.
7Antal rum
2018Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

6.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.381 kr.

Udbetaling

310.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

35,476 / 28.836 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Frendrup Guldmann
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler MDE - Daglig leder & salgsdirektør

jegu@home.dk

75822811

75822811