Granåsen 99, 2800 Kongens Lyngby

130 m2 villa

Kontant 7.495.000 kr.

195 m2 etagemeter - indflytningsklar bolig, højt beliggende - tæt på skøn natur


Kort afstand fra Lyngby Centrum - skønne terrasse miljøer - Ring 25979899 for fremvisning

Med adresse tæt på den kommende letbane og nem adgang til motorvej, udbyder vi nu en arkitektonisk villa fra 1965 med fantastiske transportmuligheder. Villaen på 195 etagemeter giver plads til hele familien, med en dejlig grøn privat have, som byder op til samvær og gode stunder. 

Boligens velplacerede 195 etagemeter fordeler sig på over tre niveauer, som giver en interessant planløsning, der skaber god sammenhæng i boligen. I stueetagen får I køkken-alrummet i åben forbindelse med stuen, tre værelser, en gang med indbyggede skabe og et stort badeværelse. I underetagen findes et stort bryggers, et gæstetoilet, entre og et stort disponibelt rum.

Boligens hjerte er køkken-alrummet og stuen, hvor I får direkte udgang til en skøn terrasse, som skaber et fantastisk, integreret udemiljø og udeliv i sommermånederne. Det åbne køkken og de omfangsrige vinduespartier til begge sider er med til at sikre det gavmilde lysindfald på tværs, som giver en helt særlig atmosfære til rummet. Fra underetagens store rum er der ligeledes udgang til en flot træterrasse mod syd, og rummet kan fungere optimalt som hobbyrum eller en separat teenageafdeling, og så kan etagens entré indrettes funktionelt med opmagasinering til overtøj og sko. 

De to solrige terrasser bindes sammen af fine trin, hvorpå der kan indrettes med krukker og planter. Resten af haven byder på græsplæne til leg og i efteråret kan der høstes valnødder fra træet. 

I vil bo på en hyggelig villavej med kort afstand til både skole, børnepasning og indkøb i Lundtofte. Beliggenheden vil især tilfredsstille familien med hang til gode naturoplevelser, da I nemt vil kunne opsøge blandt andet Dyrehaven fra adressen, og dertil kan pendlerne komme på motorvejsnettet indenfor behørig afstand. Området er også kendetegnet ved at være nabo til DTU, hvorfra der er rig mulighed for at benytte sig af offentlig transport (bus, og fra 2025 letbanen). Når I har brug for et større bymiljø med specialbutikker, vil en køretur på fem minutter tage jer ind til Lyngby centrum. 

En bolig som skal opleves!
1965
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal badeværelser
586 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

7.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.281 kr.

Udbetaling

375.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

45,807 / 36.415 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Gitte Severs
home Kgs. Lyngby

Partner, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

gise@home.dk

45 93 24 44

45 93 24 44