Ny pris

Golfvangen 19, Gl. Gjesing, 6715 Esbjerg N

155 m2 villa

Kontant 2.598.000 kr.

1. PLANS VILLA I ATTRAKTIVE GL. GJESING TÆT PÅ NØRRESKOVEN


2 BADEVÆRELSER OG MULIGHED FOR 4 BØRNEVÆRELSER

Fantastisk beliggenhed for enden af blind vej og få minutters gang fra Nørreskoven i Gl. Gjesing finder man denne perle af en villa. 

De nuværende ejere byggede huset i 1967. Huset har været en fantastisk base, som de nu vil sælge videre til en ny familie. De har løbende moderniseret og vedligeholdt boligen, således den fremtræder indbydende.  

Boligen har en god og funktionel indretning med masser af muligheder. Ved ankomst bliver man mødt af den dobbelte vognport, som sørger for, at man kan stige ud af bilen tørskoet. 

Indretning: Præsentabel entre. Hjertet i boligen er det store funktionelle alrum, som er samlingspunktet for familien. I åbent miljø tv-stuen og en skøn opholdsstue hvor de store vinduespartier giver et pragtfuldt lysindfald. Hyggeligt køkken arbejdsvenligt indrettet med hvide elementer. 
Soveafsnittet i den nordlige ende af huset byder på tre værelser og et badeværelse. Alle tre værelser har indbygningsskabe, hvilket gør det let at indrette jeres private base. Badeværelset har et fint badekar. Det fjerde værelse er i forbindelse med entréen og ligger ligeledes tæt på et badeværelse.

Haven er et kapitel for sig - skøn og privat med to hyggelige terrasser. Skøn morgenterrasse - her er der mulighed for sol og skygge hele dagen. 

Den skønne beliggenhed byder på nærhed til både by og natur. I kan gå til Nørreskoven på få minutter og cykle til Esbjerg centrum på et kvarter. Bohrskolen Vita ligger omkring én kilometer fra adressen, og I finder ligeledes både handlemuligheder, idrætshal og daginstitution tæt på.

Kontakt home for en fremvisning på tlf. 75 13 70 11
6Antal rum
1997Ombygget
2Antal toiletter
868 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.598.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.586 kr.

Udbetaling

130.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,983 / 11.908 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marianne Christensen
home Esbjerg

Ejendomsmægler, valuar og indehaver

march@home.dk

75137011

75137011