Gørrilds Alle 32, 8920 Randers NV

173 m2 villa

Kontant 1.995.000 kr.

FLOT VELHOLDT VILLA MED GODE STORE RUM


2 BADEVÆRELSER - GOD BELIGGENHED - NEMT TIL ALT!

Velkommen til Gørrilds Alle 32. Her finder du en super flot velholdt og moderniseret villa i 1-plan beliggende i vest byen med en smuk udsigt til stort grønt område. Villaen er løbende renoveret senest med indretning af bolig i tidligere garage samt udskiftning af de fleste vinduer til træ/alu rammer.
Området er veletableret, roligt og fredeligt. Her er kort afstand til indkøb, skole, bybus samt E-45. Opvarmningsformen er fjernvarme og brændeovn. Der er gulvvarme i begge badeværelser samt mellemgangen i tilbygningen.
Grunden er flot anlagt med indkørsel, stort vognly, forhave samt baghave. Forhaven er enkelt anlagt med græsplæne, enkelte buske og stauder. Baghaven er en skøn grøn og privat oase, hvor en stor smuk magnolia sætter rammerne for privatliv, mulighed for skygge og karisma i haven. 

INDEHOLDER:
Via vogn lyet er der overdækket indgang til boligen. Fra entréen er der adgang til nyindrettet bolig i tidligere garage med henholdsvis bryggers med vaskefaciliteter, gæste anneks med badeværelse med bruseniche samt værelse. Entréen er rummelig og anvendes i dag som "stue" til annekset. Perfekt til gæste afdeling eller teen age afdeling.

Fra entréen er der ligeledes adgang til mellemgang og videre ind i køkken / alrum. Dejligt køkken / alrum med inventar fra IKEA og god plads. Her er ligeledes en fin hverdags spiseplads. Fra køkken / alrummet er der udgang til haven. 

Køkken / alrummet fungerer som "hjertet" i huset - herfra er der adgang til soveværelse med skabsvæg, moderniseret badeværelse med bruseniche, stort værelse (tidligere 2 værelser) samt stue. Stuen er lys og indbydende med store vinduespartier, brændeovn fra 2009 samt udgang til rummelig havestue på 21 m2.

Her finder du en super fin, moderniseret og velholdt villa i rolige omgivelser tæt på alt!

Jeg glæder mig til at fremvise boligen til dig...

Med venlig hilsen 
Trine Sander
4Antal rum
2019Ombygget
2Antal toiletter
900 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.503 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,546 / 9.167 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Trine Sander
home Randers

Cand.jur., ejendomsmægler, MDE

trisa@home.dk

86 42 38 00

86 42 38 00