Gludvej 80, 7130 Juelsminde

123 m2 villa

Kontant 999.000 kr.

JUELSMINDE


1 plans villa med skøn have og kun få minutter fra Horsens

Dette hyggelige byhus byder på tre værelser og et stort, åbent opholdsområde med køkken/alrum i åben forbindelse med stuen, så der er god plads til børnefamilien. Plads er der også nok af i den store, lukkede have, hvor familiens yngste har god plads til leg, og hvor de skønne terrasser inviterer til at nyde sommerens varme dage i det fri.. 

Huset daterer sig tilbage til år 1905, og her er fine, klassiske detaljer, mens boligen samtidig er moderne og tidssvarende, hvilket eksempelvis kan ses på et lavt varmeforbrug. Boligens 123 m2 fordeler sig på ét plan, men en uudnyttet loftsetage giver gode muligheder for at udvide boligarealet.
Det store soveværelse har walk-through-closet og god plads til en dobbeltseng. Børnene får deres egen separate soveafdeling med to værelser af en god størrelse, og det ene har walk-in-closet og egen udgang til haven. Badeværelset er indrettet med bruseniche, og foruden en entré og et bryggers består resten af boligarealet af opholdsafdelingen, hvor køkken-alrummet og stuen ligger i åben forbindelse. I køkkenet er der god plads til at være sammen om at lave mad, mens alrummet og stuen byder på masser af albuerum og et skønt, gennemstrømmende lys. Der er opsat luft-til-luft varmepumpe i køkken/alrum.
Haven ligger tilbagetrukket og ugeneret, og her har familien den perfekte ramme om udelivet. Børnene kan boltre sig på plænen, og ved huset findes et stort terrassemiljø med en åben og en overdækket del, hvor der både er plads til lounge og vildmarksbad. I noget af den overdækkede del af terrassen har sælger indrettet et "udeværelse" med seng, så sommernætterne kan nydes fuldt ud.
Desuden er her et drivhus og en terrasse i bunden af haven, og ejendommen fuldendes af en carport med tilstødende skur og værksted.
Denne ejendom er også ideel til udlejning.

Området:
Ejendommen ligger i hyggelige Brund, og et par kilometer fra adressen byder Glud på alt, hvad der skal bruges i hverdagen såsom skole og supermarked. Der er busstoppested få skridt fra adressen, og køreturen til alle byens muligheder i centrum af Horsens klares på et kvarter, mens du også har nem adgang til smuk natur og skønne strande.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.
1905
Byggeår
6
Antal rum
1030 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

999.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.366 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,205 / 4.853 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christian Flesner
home Juelsminde

Ejendomsmægler MDE

flesner@home.dk

73707130

73707130