Gl Strandvej 208, 3050 Humlebæk

155 m2 villa

Kontant 11.195.000 kr.

"Genbo" til Øresund i Sletten - uden bopælspligt


Humlebæk

I de mest fantastiske naturnære omgivelser i lejet “Sletten” ligger en smuk ejendom fra 1907. En særklassebolig i ordets fineste forstand. Øresunds bølger og havets genskin er som balsam for sjælen, og intet er bedre end en morgendukkert eller aftengåturen langs kysten.

Ejendommen er nænsomt istandsat med sans for detaljerne, så husets sjæl og charme er velbevaret. Hjemmet er atypisk for mange andre ”fiskerhuse”, da der her er skøn loftshøjde og god planløsning: Entré med flotte rustikke tegl, et flot stort badeværelse med brusekabine og vaskefaciliteter, to smukke stuer og et hyggeligt køkkenalrum, der leder tankerne hen på fransk bistro cafe med lækker kaffe og lun croissant. Køkkenet er bygget i moduler af stål med hjul, som gør det nemt at ændre alrummet efter behov. Hjemmets genistreg er helt sikkert parrets vidunderlige veranda, hvor man kan sidde i timevis og nyde lejets skønne ro og kigget til Øresund.
På første sal er der tre store værelser – alle med flot sundkig. Soveværelset har udgang til solrig altan med udsigt over lejet. Øresund kan betragtes på smukkeste vis.
Kælderen er tør og perfekt til et lille værksted og opbevaring.
Ejer har brugt et utal at timer i den vidunderlige have. Her er et væld af smukke roser, beplantning og træer, der skaber de smukkeste rammer omkring ejendommen og den hyggelige terrasse. Udhuset er perfekt til arbejdsrum og opbevaring.
Det gamle idylliske fiskerleje Sletten ligger helt magisk, som sin egen lille bydel i Humlebæk med en vidunderlig ro. Flotte gamle ejendomme, skøn havn med det lækreste fiskehus med fisk og skaldyr og anerkendt restaurant ”Sletten”. Se mere på https://www.slettenby.dk/

Selvom Sletten ligger så roligt midt i naturen, er der ikke langt til indkøb og kystbanen mod København. Vuggestue, børnehave og skole er inden for gåafstand. Jo, man kan godt forstå, at de lokale går rundt og synger: Det bedste lille sted i verden….

Ring på 49214921, så viser vi dig med glæde dette skønne hjem og nærmiljøet på Sletten

6Antal rum
1907Byggeår
2Antal toiletter
310 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

11.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

7.520 kr.

Udbetaling

560.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

63,705 / 50.997 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Karen Terman
home Helsingør

Salg & Vurdering

terman@home.dk

49 21 49 21

49 21 49 21